Campaign

TUYO PADEL RACKETS

Briefing

Company description

Nog maar drie jaar geleden geboren in Spanje, heeft TUYO zich ontwikkeld tot een serieuze speler in de markt van padelrackets. Van Abu Dhabi tot Zandvoort en van Alicante tot Qatar. Over de hele wereld spelen beginnende en professionele padelers – en alles daar tussenin – iedere dag hun favoriete spelletje met hun eigen TUYO racket. Leuk? Zeker weten. En ook precies wat we voor ogen hadden met TUYO…

TU&YO

TUYO is Spaans voor ‘de jouwe’ of ‘van jou’. Maar ook de samenvoeging van TU y YO; ‘jij en ik’ in het Spaans. Padellen doe je nu eenmaal samen. Net als de wereld veroveren met een nieuw padelmerk. Daarom zijn we blij dat je ook als influencer een balletje gaat opslaan over TUYO. Om zoveel mogelijk mensen te inspireren ook de baan op te gaan met onze padel gear.

TUYO & FUN

Samen fun beleven aan het leukste spelletje van de wereld. Daar draait het allemaal om bij TUYO. De fun van spelenderwijs beter worden met het racket dat bij je speelstijl past. De fun van een gezellig potje padel spelen met je vrienden. De fun van samen met je partner die set, game en dat toernooi winnen. 

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Wij zijn op zoek naar padel liefhebbers/influencers die begrijpen hoe belangrijk het is om een ju...