Campaign

Guardenza | Verzorgingsproducten voor mannen

Briefing

Company description

Wij zijn Guardenza, een Nederlands bedrijf, opgericht in 2016 met als doel hét nummer 1 verzorgingsmerk voor mannen te worden.

Guardenza helpt je een verzorgde en gezonde “look & feel” te geven. Met de natuur als inspiratie, zijn we steeds meer gaan verdiepen in de eigenschappen en werkingen van natuurlijke ingrediënten en dit te integreren in hedendaagse verzorgingsproducten. Daarom zijn we producten gaan ontwikkelen die niet alleen puur zijn, maar ook eenvoudig in gebruik en effectief in resultaat. 

Door middel van wetenschappelijk onderzoek en diverse studies hebben wij een zeer effectief verzorgingslijn ontwikkeld dat speciaal gericht is op de specifieke eisen en behoefte van de man. Producten die duurzaam zijn voor mens, milieu en de wereld om ons heen. Van baard -en haarverzorging tot aan scheren en huidverzorging.

De afgelopen jaren hebben wij een mooie groei kunnen maken met succesvolle samenwerkingen met o.a. Douglas, Trendhim en the Alpha Men. Ook zijn we vorig jaar winnaars geworden van 2 internationale Beauty Awards en zijn we gefeatured in magazines zoals TopGear, Grazia en JFK.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Binnenkort hebben wij onze rebranding fase afgerond wat zal resulteren in de viering van ons 7-ja...