Campaign

Wellboard | Testosteron-, vitamine- of hormoontest

Briefing

Company description

Wellboard maakt laagdrempelige (bloed)testen waarmee je kunt meten hoe het staat met belangrijke waarden in je lichaam. Denk aan vitamines, mineralen en hormoonwaarden. Met de uitslag van je test kun je door aanpassingen in training, voeding, lifestyle je performance verbeteren op basis van data. Hiermee maakt Wellboard de werkwijze van (top)sporters laagdrempelig bereikbaar voor iedereen.

Wellboard biedt meer dan 100 testen van zo goed als alle meetbare lichaamswaarden. Voor sporters die echt serieus verbetering willen boeken in hun performance is regelmatig bloedonderzoek belangrijk. Ons doel is om de nummer 1 test partij te worden voor (kracht) sporters die het beste uit hun lichaam willen halen en voor een optimale fitness en performance willen gaan en voor vrouwen die hun hormoonwaarden willen optimaliseren.

In deze campagne staan de volgende 3 producten centraal en afhankelijk van welke test voor jou en je doelgroep het meest relevant is, ontvang je hiervan een testpakket:

Testosterontest voor (kracht)sporters (link)

Onze testosteron test is belangrijk voor (kracht) sporters en iedereen die fit wil worden. Een optimaal testosteron niveau is belangrijk voor opbouw en behoud van spiermassa, botdichtheid, regulering van lichaamsvet, libido en mentaal welzijn. Door de testosteron waarde te meten weet je waar je staat en kun je gericht acties ondernemen om je testosteron waarde te optimaliseren.

Deze testosteron test kun je gemakkelijk zelf afnemen met een vingerprikje, waarna je het buisje kunt opsturen naar het laboratorium. Binnen het week ontvang je de uitslag van je Testosteron test en weet je waar je staat.

Vitaminen & mineralen tekorten test (link)

Ontdek jouw waardes voor 6 belangrijke vitamines en mineralen waar Nederlanders vaak tekort aan hebben. Veel mensen eten gezond en slikken supplementen, maar zijn niet op de hoogte van de bloedwaarden in hun lichaam. Hierdoor lopen ze jarenlang rond met een tekort dat hun energie en fitness erg kan beïnvloeden.

We hebben de vitamines en mineralen waar Nederlanders vaak tekort aan hebben in 1 testpakket gestopt. Zo kan jij met 1 test kijken waar jij staat en je voeding en supplementen kunt aanpassen naar een optimaler niveau.

Hormoonklachtentest voor vrouwen (link)

Ontdek de stand van de hormoonwaarden die belangrijk zijn voor je mood, fitheid en gezondheid. Je kan hiermee veel voorkomende blokkades als gevolg van een hormonale disbalans ontdekken en verhelpen. Met 1 eenvoudige zelftest meet je belangrijke hormonen voor vrouwen. In je je dashboard zie je meteen waar je staat t.o.v. de normaalwaarden en aan welke waarden je aandacht kunt besteden. In heldere taal wordt uitgelegd wat de verschillende waarden voor jou betekenen.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Voor deze campagne zijn we op zoek naar content creators die affiniteit hebben met sport, wellnes...