Campaign

World Water Day | Ilse Jacobsen Hornbaek

Briefing

Company description

Als je, zoals Ilse Jacobsen deed, je graag in een waterrijke omgeving bevindt of regelmatig met regenachtig weer te maken hebt, zijn waterdichte schoenen noodzakelijk. Omdat ze regenlaarzen met weinig aandacht voor stijl zat was, ontwierp ze zelf een stijlvolle, functionele en comfortabele regenlaarzen collectie die zowel in de stad als in de natuur te dragen is. Deze laarzen werden in één klap een gigantische hit.

Na de lancering van haar handgemaakte regenlaarzen, was Ilse haar volgende stap een regenjas te ontwerpen met hetzelfde gevoel voor comfort, stijl en functionaliteit als haar regenlaarzen. En met succes: niet veel later was daar een fashionable én functionele regenjassencollectie. Vanaf dat moment konden vrouwen er tegelijkertijd stijlvol uitzien en beschermd worden tegen de elementen uit de natuur. 

Ook is duurzaamheid zeer belangrijk voor Ilse Jacobsen. We maken in Denemarken dan ook gebruik van groene energie en een zero waste policy. Items die niet langer worden gebruikt, worden gedoneerd aan het Deense Rode Kruis, waardoor mensen in nood de kleding toegestuurd krijgen en we een steentje bijdragen aan een betere wereld.De materialen die worden gebruikt voor onze jassen zijn voorzien van het OEKO-TEX® 100 keurmerk. Dit betekent dat de stoffen milieuvriendelijk zijn geproduceerd en geen schadelijke stoffen bevatten.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Op 22 maart is het World Water Day en dit gaat hand in hand met het merk Ilse Jacobsen. Daarom zi...