Campaign

Petje op - voor Kinderziekenhuizen van Oranje

Briefing

Twee jaar geleden hebben wij de Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje opgericht. Hierbij zijn de fondsenwervende stichtingen aangesloten van zeven toonaangevende kinderziekenhuizen. We komen gezamenlijk in actie, om samen nog meer te kunnen bereiken voor diegenen waar het allemaal om draait; ernstig zieke kinderen die specialistische en intensieve zorg nodig hebben.

Na het succesvolle Project Glimlach eind 2021, onder de vleugels van RTL, komen de Kinderziekenhuizen van Oranje dit jaar opnieuw in actie. En hoe kan dat beter dan in dé Oranje maand april, in aanloop naar Koningsdag. Met een centrale rol voor een knaloranje pet met ons logo. Door ‘m te dragen laat je zien dat je ons steunt.

Met een knipoog naar het spreekwoordelijke ‘petje af’, voor het belangrijk werk dat er in de kinderziekenhuizen verricht wordt, is nu het motto: Petje op voor de Kinderziekenhuizen van Oranje. Samen in actie voor alle kinderen in de 7 grote kinderziekenhuizen in ons land. Zij hebben onze steun zo onwijs hard nodig…

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Het zou ons enorm trots maken als JIJ één van onze petjesdragers wilt zijn samen met Nicolette va...