Campaign

Mysoda bruiswatermakers | Milieuvriendelijk design

Briefing

Company description

Het Finse bedrijf Mysoda ontwerpt en vervaardigt premium bruiswatermakers. Het produceert smaakconcentraten, produceert en vult de herbruikbare CO2-cilinders die erbij worden gebruikt.

Het Mysoda assortiment omvat de allereerste bruiswatermakers ooit gemaakt van duurzaam, op hout gebaseerd biocomposiet. Onze ontwerpbenadering is erkend met de iF gold award en Red Dot product design award in 2021. Wij geloven dat de wereld een duurzamere en plasticvrije manier nodig heeft om thuis van koolzuurhoudende dranken te genieten.

Milieuvriendelijk

Mysoda is de meest milieuvriendelijke manier om van uw bruisend water te genieten. In plaats van fossiel plastic, zijn onze Woody en Toby bruiswatermakers gemaakt van op hout gebaseerd biocomposiet, de luxe Ruby serie van duurzaam aluminium. Daarnaast worden de CO2-cilinders in Noord Frankrijk gevuld met wind- en zonne-energie om zo de transport emissies te minimaliseren. We hebben zelfs de plastiek doppen van onze CO2-cilinders vervangen door doppen gemaakt van suikerriet.

Minder plastic

Het biocomposiet dat in onze bruiswatermakers wordt gebruikt, is net zo sterk als plastic, maar is niet schadelijk voor de planeet. Het is 60% polypropyleen (gemaakt van ruwe tallolie) en 40% houtvezel. Beide grondstoffen zijn bijproducten van zagerij- en pulpindustrieën en daarom hoeven er geen bossen meer te worden gekapt. In tegenstelling tot biomaterialen op basis van gewassen, is dit biocomposiet dus niet schadelijk voor de voedselproductieketen. Het hout dat aan het begin van de productieketen wordt gebruikt, is altijd afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Door thuis bruiswater te maken, hoef je geen frisdrank in de supermarkt te kopen. Hierdoor bespaar je veel plastic. Daarnaast gaat Mysoda net een stapje verder door ook in de verpakking geen plastic te gebruiken. We verbeteren onze producten voortdurend en streven zo naar een kleinere ecologische voetafdruk.

Duurzaam design

De ruimte in bijna elke keuken is zo beperkt dat de lelijkste apparaten gewoon in de kast verdwijnen of zelfs worden weggegooid. We wilden niet alleen bruiswatermakers maken, maar echte keuken items die nooit uit de mode zullen raken. U kunt uw Mysoda apparaat overal plaatsen waar u maar wilt, aangezien het geen elektriciteit nodig heeft.

Mysoda-cilinders zijn dol op alle merken

Voor het geval je het nog niet wist, Mysoda-cilinders zijn volledig compatibel met alle bruiswatermakers van verschillende fabrikanten. We recyclen de cilinders graag en vullen ze keer op keer met mysoda C02. De levenscyclus van een cilinder is maximaal 40 jaar! V Wist je dat één CO2-cilinder tot wel 60 liter bruisend water maakt? Laat de plastic flessen bij de supermarkt en begin thuis zelf met het maken van je favoriete drankjes.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Voor deze campagne zijn we op zoek naar Nederlandse content creators die affiniteit hebbe...