Campaign

ONSTAGE Experience & Bar | Breda

Briefing

Company description

Het leukste uitje van 2023

Welkom bij ONSTAGE! Hier stap je met je eigen groep in het leven van DJ's en krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Klaar voor geheimen en spektakel? 

ONSTAGE is een audiovisueel spektakel waar je in een uur doorheen loopt. Voor één dag, of in ieder geval zolang je binnen bent, ervaar je het leven van een wereldberoemde DJ. Dat is uniek, want deze ervaring is nergens anders ter wereld te beleven.

Het is het perfecte uitje voor alle leeftijden (8+), koppels en groepen en ideaal als date, groepsactiviteit of vriendenuitje. Je kunt ONSTAGE ook cadeau doen! Daarnaast is het voor iedereen die van muziek houdt, festivals bezoekt of altijd al heeft willen weten wat het leven van een superster inhoudt.

Kortom, wij beloven dat je een geweldige tijd zal hebben bij ONSTAGE. ONSTAGE is geen evenement, maar een attractie die iedere week van woensdag tot en met zondag geopend is. Je doorloopt verschillende ruimtes en gaat zo alle aspecten langs die horen bij dance festivals én het leven als top-DJ. Je bedenkt je eigen DJ-naam, maakt prachtige foto’s, produceert simpel en snel je eigen muziek in onze studio en laat jouw eigen muziek horen tijdens een virtueel optreden op onze mainstage binnen het complex van ONSTAGE… We verklappen eigenlijk al veel te veel!

Is onstage een escape room? Of een Instagram museum? 

In 7 interactieve kamers ga je door lichtshows, photobooths, een muziekstudio tot je eindigt op de mainstage! Daarnaast heeft ONSTAGE een bar met een uitgebreide drankkaart en diverse borrelhapjes om vooraf te ontspannen of naderhand even bij te komen van alle leuke indrukken.

Activiteit van 1 uur + café op één locatie in hartje Breda.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar een influencer die ONSTAGE Experience in een goed daglicht zet en met gebrui...