Campaign

24 ICE Frozen Cocktails

Briefing

Company description

Wat is lekkerder dan een verfrissend waterijsje in de zomer? Wat als we waterijsjes zouden maken van echte cocktails? En als we daar 5% alcohol aan toevoegen? Zo ontstond in 2014 het idee van de oprichters van 24 ICE om het standaard waterijsje wat “spannender” te maken. 

Dat “maken” bleek iets ingewikkelder dan verwacht. Door het lage vriespunt van alcohol was het een enorme uitdaging om een vloeistof te maken die in een gewone vriezer (-18 ℃) kan worden ingevroren. In het diepste geheim werd er gewerkt aan de perfecte recepturen voor een assortiment met zes verschillende Frozen Cocktails die allemaal 5% alcohol bevatten. Het begin van kleurrijke zomers…

Inmiddels heeft 24 ICE bewezen in de smaak te vallen op festivals en evenementen, waar de ijsjes bevroren verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn de producten van 24 ICE ook in vloeibare vorm te koop via de webshop, in slijterijen, supermarkten en delicatessenwinkels, voor iedereen die thuis wil genieten. Inmiddels zijn de producten wereldwijd verkrijgbaar in 20 landen! Landen als Ierland, Noorwegen en Taiwan. Binnenkort komt daar ook de Verenigde Staten bij!

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Onze voorkeur gaat uit naar video content waarbij de verpakking, ijsjes en uiteraard jezelf goed...