Campaign

Rockerz | Kledingstomer & Bluetooth Receiver

Briefing

Company description

Rockerz biedt de ultieme home- en outdoor producten voor thuis. Kwaliteit en duurzaamheid zijn onze kernwaarden: alle producten genieten van een lange levensduur. Tevens zijn onze producten leuk voor het oog.

Kledingstomer (link)

Wil je jouw kleding gemakkelijk kreukvrij maken? Dan is de Rockerz Home kledingstomer de perfecte oplossing! In een handomdraai stoom je jouw favoriete kleding hygiënisch en kreukvrij met deze krachtige en stijlvolle stomer. Met een groot waterreservoir van 300 ml hoef je hem niet continue bij te vullen. De stomer is licht van gewicht en zeer makkelijk in gebruik. Het duurt slechts 30 seconden voordat de stomer is opgewarmd en met de 3 standen kun je zelf de stoomdruk bepalen.

Bluetooth Receiver (link)

Deze Bluetooth Receiver is te koppelen met je mobiele telefoon, tablet, autoradio, koptelefoon of speakers. Handig om handsfree mee te bellen. De receiver beschikt over een ingebouwde microfoon en knop voor opnemen en ophangen. Ook is het apparaat voorzien van de nieuwste noise cancellation technologie, hoge geluids- en gesprekskwaliteit en verbindt hij automatisch met het laatst gekoppelde aparaat. De batterij gaat 16 uur mee en is binnen 2 uur volledig opgeladen. Je laadt het apparaat makkelijk en snel op met een USB-C oplaadkabel.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar content creators die affiniteit hebben met een kledingstomer en bluetooth re...