Campaign

TINECO | Dweilen, stofzuigen en drogen: alles-in-1

Briefing

Company description

Tineco biedt innovatieve en intelligente technologie om huishoudelijke apparaten slimmer en gebruiksvriendelijker te maken, en richt zich op de mens en de dingen waar we van houden.

Tineco FLOOR ONE S5 Extreme

Met de Tineco FLOOR ONE S5 Extreme dweil en stofzuig je in één eenvoudige beweging, waardoor harde vloeren binnen enkele minuten volledig droog en streeploos zijn, dit halveert de tijd die je aan het schoonmaken besteed. 

Enkele handige functies zijn: continue reiniging met schoon water, handsfree zelfreiniging na afloop, app-connectiviteit en een behulpzame stemassistent. Tineco’s innovatieve technologie maakt moeilijke karweitjes gemakkelijker, zo houdt je meer tijd over om de dingen te doen die je leuk vindt.

Snel streeploos schoon en droog

In tegenstelling tot traditioneel dweilen, laat de FLOOR ONE S5-serie uw vloeren binnen enkele minuten volledig droog en streeploos achter. Nooit meer wachten tot vloeren droog zijn na het reinigen.

Grote oppervlakken grondig schoon, ook langs de plinten.

De Tineco FLOOR ONE S5 Extreme beschikt over borstelrollen die dicht tegen de plinten glijden en moeilijk bereikbare hoeken reinigen, groter watertanks voor uitgebreide reiniging en een geheel nieuw LCD-scherm. Geschikt voor verzegelde oppervlakken: tegels, laminaat, marmer en hardhouten vloeren.

Automatische aanpassing aan hoeveelheid vuil

Verschillende soorten en hoeveelheden vuil op de vloer? Dit is geen probleem voor de FLOOR ONE S5 Extreme. Hij is namelijk voorzien van Tineco's eigen iLoopTM Smart Sensor-technologie, die scant de vloer en past automatisch de zuigkracht, waterstroom en borstelrol snelheid aan zodat je alles moeiteloos perfect schoon kunt maken. Je hoeft zelf de instellingen niet meer tussentijds aan te passen.

Realtime het reinigingsproces volgen

Met levendige 3D-animatie en een iLoop™-ring die van rood in blauw verandert wanneer uw vloer schoon is, biedt het 2,1-inch full-color LCD-scherm de realtime reinigingsstatus en begeleiding. Je krijgt een overzicht van batterij en zuigkracht niveaus en onderhoudswaarschuwingen terwijl je stofzuigt. Alle informatie die je nodig hebt voor een snelle, gemakkelijke reinigingservaring is zichtbaar op het display.

App-connectiviteit en spraakassistent voor slimme reiniging

Verbindt je FLOOR ONE S5 Extreme met de Tineco-app en maak gebruik van de behulpzame stemassistent. Je krijgt updates van de schoonmaak prestaties tijdens het schoonmaken, inclusief reinigingsrapporten, begeleiding bij het schoonmaken, onderhoudsherinneringen en de batterijstatus.

Gebruiksvriendelijk

Hij is lichtgewicht en heeft een ergonomisch ontwerp, waardoor je er makkelijk mee langs meubels manoeuvreert. Een borstelloze motor met een voor geluid geoptimaliseerd luchtkanaalontwerp, slimme vermogensaanpassing en een zachte borstelrol dragen bij aan een fluisterstille werking voor een geluidsarme reinigingservaring.

Stofzuigmodus

De FLOOR ONE S5 Extreme heeft drie standen passend bij verschillende schoonmaak klussen. Gebruik de Auto-modus voor basisreiniging en de Max-modus voor hardnekkige rommel van je vloer te verwijderen. 

Wil je gewoon stofzuigen? Schakel over naar de zuigmodus om vloeistoffen en andere natte en droge rommel op te zuigen zonder tegelijk te dweilen.

Handig opladen en opbergen

In het drie-in-1 dockingstation kan de FLOOR ONE S5 Extreme gemakkelijk worden opgeborgen en opgeladen. Daarnaast kan hij eenvoudig zichzelf reinigen met een druk op de knop.

Eenvoudig en geurvrij onderhoud

Met een druk op de knop verwijdert het zelfreinigingsprogramma automatisch vuil, haar en vuil van de borstelrol en buizen voor snel, handsfree onderhoud. Een huisdierhaarzeef maakt het verwijderen van eventuele dierenharen snel en gemakkelijk.

De FLOOR ONE S5 Extreme zal daarna weer schoon en geurvrij zijn voor een volgend gebruik.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Voor deze campagne zijn we op zoek naar content creators die het product, de werking ervan en hun...