Campaign

Dr. K I Een healthy skin van binnenuit

Briefing

Company description

Om de gezondheid van de huid optimaal te krijgen wordt er bij Dr. K naast huidverbeterende skin care producten ook gekeken naar wat er van binnenuit nodig is. Daarom zijn er twee nieuwe producten ontwikkeld: RENOVO’Biotic & NucleoCollagen. Beide producten stimuleren het immuunsysteem, werken ontstekingsremmend en dragen bij aan gezonde darmen.

RENOVO’Biotic

RENOVO’Biotic heeft een milde appelsmaak en combineert maar liefst 4 probiotische stammen (lactobacillus reuteri, lacticaseibacillus paracasei, bifidobacterium lactis en lactobacillus helveticus). Deze formule is perfect afgestemd in de juiste hoeveelheid, dat op de behoeften van ieder lichaam aansluit. Hierdoor zal er geen dysbiose van het microbioom ontstaan. Selenium en zink dragen bij aan een gezonde huid- en darm- functie en bieden bescherming tegen oxidatieve stress. De probiotische stammen zijn daarnaast beschermd met Bio-SupportTM wat ervoor zorgt dat ze de zuurtegraad van de maag overleven en hiermee op de juiste plek in ons lichaam terecht komen.

NucleoCollagen

NucleoCollagen levert klinisch bewezen ingrediënten die fungeren als bouwstenen die nodig zijn om een gezonder en jonger uitziende huid te creëren. Het bevat een unieke balans van belangrijke voedingsstoffen waaronder nucleotiden, collageen, resveratrol, vitamine blend, MSM, selenium en zink om weefselherstel en nieuwe celgroei te stimuleren. NucleoCollagen levert de optimale dosis nucleotiden en collageen peptiden voor DNA, huid- en darmherstel.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Voor deze campagne zijn we op z...