Campaign

Rowlar Nutrition | Unieke sportvoedingsproducten

Briefing

Company description

Rowlar Nutrition ontwikkelt innovatieve en unieke sportvoeding van hoge kwaliteit. Onze sportvoeding draagt bij aan een sneller en beter spierherstel/groei. Hier willen we graag om bekend staan.

In deze campagne staan meerdere nieuwe producten centraal, we horen graag welk product je zou willen promoten:

Pre-Workout Power Focus (vegan)

De Pre-Workout Power Focus is een 100% vegan product en heeft de smaak Watermeloen. Het product maakt je meer alert, geeft je meer energie, verminderd je vermoeidheid en stimuleert de doorbloeding naar je spieren. Zo kun je langer en intensiever trainen en boek je dus betere resultaten. De Power Focus bevat de juiste werkzame stoffen die jouw prestaties een goede boost geven.

100% Chicken Protein Powder

Onze 100% Chicken Protein Powder is gemaakt van kipfilet. Wij zijn de eerste en enige in de wereld die dit gemaakt heeft. Een hoge kwaliteit van 100% kippeneiwit is verzekerd met een essentieel aminozuurprofiel gecombineerd met een hoog eiwitgehalte in elke portie. Deze 100% gehydrolyseerde kip is gemaakt met innovatieve en geavanceerde technologie. Samen met zijn premium grondstof zorgt het voor kwaliteit van de groei en het herstel van de spiermassa.

Power Juice met mix van 9 essentiële amonizuren (vegan)

Power Juice is 100% veganistisch en is een gepatenteerde, klinisch bewezen mix van negen essentiële aminozuren (EAA's) met toevoeging van arginine. Wij zijn de eerste in Europa die dit product heeft gemaakt. Het mengsel is zorgvuldig uitgebalanceerd om een optimale verhouding voor spiereiwitsynthese te bieden. De perfecte oplossing om spieren op te bouwen, herstel te maximaliseren en spierafbraak te voorkomen. 26 klinische studies (waaronder NASA) hebben o.a. aangetoond dat Power Juice 3x efficiënter is dan whey en 32x efficiënter dan BCAA's voor het stimuleren van spiergroei.

Power Pop Lolly's: Pre-Workout in een Lolly

Geen gestoei meer met poeder en water, maar heel simpel onderweg naar de sportschool een lolly nemen. De Power Pop heeft een zeer snelle werking, doordat de Pre-Workout direct via de slijmvliezen in je mond wordt opgenomen. Hierdoor wordt het niet voor een deel door je maagzuur afgebroken, zoals bij een Pre-Workout drinkmix. Daarnaast is de lolly een snelle brandstof. De suikers in een lolly worden snel afgebroken en naar de spieren gestuurd, waar ze gebruikt worden voor snelle energie tijdens een training. De Power Pop maakt je meer alert, geeft je meer energie, verminderd je vermoeidheid en stimuleert de doorbloeding naar je spieren. Zo kun je langer en intensiever trainen en boek je dus betere resultaten.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar Nederlandse content creators die affiniteit hebben met sport, fitness en gez...