Campaign

WithLove | Heartland S16 Serie

Briefing

Company description

WithLove biedt jou écht een momentje voor jezelf. Bij ons vind je namelijk een enorm aanbod aan romantische films en series zoals je deze nergens anders ziet. Of je kinderen nou in bed liggen of naar school zijn, je hubby de deur uit is, je een lekkere vriendinnenavond hebt, of gewoon zin hebt om te even weg te zwijmelen, met ons wekelijks groeiende aanbod verveel je je nooit.

Hartverwarmende romances, adembenemend knappe filmhunks en een heleboel happily-ever-afters. Je ziet het allemaal bij WithLove.

  • De mooiste romantische films en series verzameld op 1 plek
  • Heerlijk ontspannen met een momentje voor jezelf
  • Geniet onbeperkt, waar en wanneer jij dat wilt


Heartland S16

Weet jij al alles over de populaire paardenserie Heartland? Als je de hele reis van Heartland hebt meegekeken, dan betekent dit dat je nu aan seizoen 16 bent begonnen. Al jaren volgen we het leven van Amy, Ty, Lou en Jack uit Heartland en we hebben gelachen, meegevoeld en ja, ook gehuild. De serie ging in oktober 2007 in première op de Canadese televisie en inmiddels zijn er 15 seizoenen. De serie wordt gefilmd in High River, Alberta in Canada. Volg het dagelijks leven op de paardenranch Heartland, waar paarden worden opgevangen voor herstel. Na de dood van haar moeder is het aan de 15-jarige Amy om het bedrijf voort te zetten.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar content creators die onze doelgroep (vrouwen van 25+ jaar oud) aanspreke...