Campaign

Zedar videodeurbel | Blog

Briefing

Company description

Belt er iemand aan terwijl je niet thuis bent? Met de video deurbel met camera van Zedar krijg je een melding op je smartphone. Nooit meer eindeloos wachten op het verwachte pakketje. Zodra de postbode aanbelt communiceer je gemakkelijk via de app van de deurbel. Zo vertel je een pakketbezorger bij welke buren hij het pakketje het beste kan afleveren.

Eenvoudige installatie draadloos of bedraad

De videodeurbel van Zedar monteer je eenvoudig met dubbelzijdig 3M-tape of schroeven en de inbegrepen muurbeugel. Je hebt keuze tussen een normale beugel (“Bracket”) en eentje met een schuine kijkhoek (“Corner Mount”). Vervolgens installeer je de slimme deurbel draadloos of aan de bestaande bedrading van je deurbel. De deurbel koppel je makkelijk en snel aan je wifi-netwerk (2.4GHz) via de gratis app.

Altijd thuis

Met de video deurbel van Zedar ben je altijd thuis. Als er wordt aangebeld geeft de bijgeleverde gong voor thuis een fijne melodie en gaat jouw smartphone af met de door jou gekozen ringtone. Daardoor heb je nooit meer last van het geluid van een oude ring ring deurbel.

Nauwkeurige menselijke detectie met Al-technologie

Zie wie er voor de deur staat al voordat de bel gaat. Je ontvangt direct meldingen voor iedereen die aankomt, zelfs als ze niet op de deurbel drukken. Communiceer met bezoekers door te praten via de app of via vooraf ingestelde reacties. Met Al-technologie en ons geavanceerde algoritme detecteert de camera op intelligente wijze lichaamsvorm en gezichtspatroon. Dit zorgt ervoor dat je alleen gewaarschuwd wordt als er mensen voor de deur staan.

Veilige dataopslag

Als je jouw privacy hoog hebt zitten en niet graag beelden opslaat in de cloud. Naast opslaan in de cloud is het mogelijk om een Micro SD kaart te plaatsen, deze wordt er gratis bijgeleverd. Hierdoor hoef je niets online te delen en is je opgeslagen data dus altijd veilig en alleen voor jou beschikbaar.

Slimme deurbel zonder verplicht abonnement

De deurbel met camera en wifi kun je gebruiken in combinatie met een Micro SD-kaart (maximale capaciteit 128GB). Hiermee sla je videobeelden gratis op en kijk je ze terug zonder aanschaf van een duur maandelijks abonnement zoals bij andere deurbelaanbieders.

Dag en nacht scherpe videobeelden

Bekijk op elk gewenst moment live videobeelden of opgenomen videobeelden terug op je smartphone. De deurbel met camera en wifi legt alles vast in de omgeving rondom je voordeur dankzij de brede 135° kijkhoek en de 1080p Full HD beeld kwaliteit. Hij is waterdicht en bestand tegen regen en sneeuw. Ook in het donker zie je wie er voor de deur staat met de Infrarood Nachtzicht functie.

Waarom Zedar?

De Zedar video deurbel is in verhouding tot zijn concurrenten een enorme verbetering:

  • Word geleverd met 32GB SD kaart (geen maandelijks abonnement)
  • 25% snellere reactie
  • 25% sterker signaal
  • 40% grotere batterij
  • Verbeterd beeldkwaliteit (125% higher video rate)
  • Verbeterde bewegingssensor en videokwaliteit
  • Anti diefstal schroef, met deze schroef is het onmogelijk om de deurbel te verwijderen.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar blog schrijvers die een uniek & positief artikel met professionele foto&...