Campaign

Bilou | Kids & tieners cosmetica

Briefing

Company description

Bilou is een cosmetica merk uit Duitsland wat zich richt op met name tieners, maar wat ook heel geschikt en leuk is voor jongere kids. Wij verkopen dit merk nu ongeveer een jaar exclusief in Nederland. Wij hebben het agentschap voor Nederland om ook andere winkeliers hierbij aan te sluiten. Voor dat we dit doen willen we de naamsbekendheid van het merk verhogen en laten zien hoe leuk het is voor kids vanaf ongeveer 4/5 jaar tot en met tieners of jong volwassenen.

We hebben verschillende producten van bilou in ons assortiment zoals douchegel, showerfoam, deodorant, lip olie, shampoo, conditioner, repair spray, eau de parfum en kauwgum. Meer informatie over de filosofie van Bilou:

100% vegan

We verrijken onze schuimproducten graag met voedende avocado-olie, delicate amandelolie of de alleskunner aloë vera. Parabenen, siliconen, minerale olie of dierlijke ingrediënten horen niet thuis in onze producten. Al onze producten zijn en blijven vegan en uiteraard zijn wij geen voorstander van dierproeven. Bilou staat daarom ook op de positieve lijst van PETA.

Dermatest-beoordeling "zeer goed"

Bilou ontving het kwaliteitszegel "dermatest zeer goed" voor de producten in de epicutane test. Bij de epicutane tests van Dermatest worden gewoonlijk 30 proefpersonen getest met tijdelijk en plaatselijk contact met de menselijke huid. Als het resultaat is dat de producten huidvriendelijk zijn, kent Dermatest een zegel toe.

Gemaakt in Duitsland

Onze filosofie omvat kwaliteit en duurzaamheid. Voor onze leveranciers kiezen we bewust voor middelgrote familiebedrijven die de producten met grote zorg volgens onze ideeën in Duitsland vervaardigen. De meeste van onze producten worden geleverd in hygiënische spuitbussen, die superpraktisch zijn, de inhoud tot 24 maanden bewaren en bovendien tot 100% recyclebaar zijn.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar influencers die een aantal producten van bilou willen uitproberen en reviewe...