Campaign

Zedar | Ergonomische bureaustoel

Briefing

Company description

De juiste zithouding vinden is soms lastig, zeker wanneer je thuiswerkt. Een verkeerde zithouding kan zorgen voor rugpijn en andere lichamelijk klachten. Investeer in jouw comfort en gezondheid met de Ergonomische Bureaustoel van Zedar. Deze stoel is ontworpen voor een comfortabele en productieve werkdag waarbij alleen materialen van de hoogste kwaliteit en geavanceerde ergonomische technologie zijn gebruikt.

Voordelen Ergonomische bureaustoel van Zedar:

  • Eenvoudig te monteren
  • Verminderd rugklachten
  • Goede luchtcirculatie
  • Verstelbaar naar al jouw wensen
  • Geschikt tot 136kg
  • Speciaal ontworpen voor mensen van 155 t/m 198cm


Ergonomisch ontwerp

Met zijn verstelbare functies kan de Zedar Bureaustoel worden aangepast naar al jouw specifieke behoeften. De hoogte van de zitting kan eenvoudig tot 10 centimeter worden aanpast om ervoor te zorgen dat jouw voeten stevig op de grond staan, waardoor een juiste houding wordt bevorderd en jouw rug en nek minder worden belast. Daarnaast zijn de armleuningen verstelbaar zodat je de perfecte hoek en hoogte kunt vinden om jouw armen te ondersteunen.

De rugleuning van de stoel is ontworpen om jouw onderrug maximaal te ondersteunen, deze is tot 120° verstelbaar. Hierdoor word pijn en ongemak in de onderrug voorkomen. De gebogen vorm van de rugleuning komt overeen met de natuurlijke kromming van jouw wervelkolom, bevordert een goede houding en vermindert de druk op jouw lendenstreek.

Luchtcirculatie

De Ergonomische Bureaustoel van Zedar beschikt over gevoerde armleuning, dit zorgt voor een hoge comfort voor jouw armen. Het ademende zitkussen en de rugleuning van mesh laten de lucht circuleren, waardoor ongemakkelijk zweten wordt voorkomen en je de hele dag koel en comfortabel kunt werken.

Duurzaam

Het duurzame onderstel van de stoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is uitgerust met soepel rollende zwenkwielen die een gemakkelijke en geluidloze verplaatsing in jouw ruimte mogelijk maken. Het draagvermogen van de Ergonomische stoel van 136kg zorgt ervoor dat het personen van alle soorten en maten kan ondersteunen.

Gemakkelijk te monteren

Je hoeft niet handig te zijn om deze stoel te monteren. Met de uitgebreide handleiding zet jij deze stoel stap voor stap in elkaar. Alle benodigde materialen zijn meegeleverd waardoor je binnen een no-time kan genieten van de juiste zithouding.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar content creators die de bureaustoel graag willen o...