Campaign

Dare to Drink Different | Linkbuilding

Briefing

Company description

Een jaar geleden is Dare to Drink Different ontstaan. Een cross-channel platform waarbij de focus ligt op het verkopen van speciaalbier en craft frisdranken, bierpakketten en biercadeaus. Dare to Drink Different is een platform om consumenten te enthousiasmeren, inspireren en begeleiden in hun keuze naar het perfecte bierpakket of nieuwe biersmaken.

We inspireren je continu met iets nieuws en vertellen de verhalen áchter een bier (of andere craft beverage), stijl of brouwerij. Zo maken we de weg vrij naar steeds weer een andere smaakbeleving. De focus ligt op het verleiden van beginnende bierdrinkers en redelijk gevordende bierdrinkers om nieuwe bieren en bierstijlen te ontdekken op ons platform op een laagdrempelige manier.

Onderscheidend in de markt

Dare to Drink DIfferent onderscheid zich in de markt door zijn visuele identitiet, de cross-channel activatie in verschillende kanalen (zie hieronder meer) en biedt een orginele en unieke eigen smaaktest aan om mensen te begeleiden bij hun keuze voor bier. Deze unieke voordelen worden doorvertaald door drie peilers:

  1. Verleidt wordt om nieuwe merken te ontdekken en mee op smaakavontuur te gaan -> onderscheidend en opvallende huisstijl die de aandacht trekt.
  2. Begeleid wordt naar een verrassende keuze -> indeling van een verrassend en wisselend assortiment in smaakprofielen en bierstijlen.
  3. Kennis bijgebracht wordt over merken -> content over brouwerijen en merken. Shop-in-shop is hierbij key (merken verantwoordelijkheid)


Voor mensen die niet zo goed weten waar ze moeten beginnen met kiezen of hun eigen smaakprofiel / stijl willen ontdekken, hebben we een eigens smaaktest ontwikkeld. Door het invullen van de vragen ontdek je wat jouw smaakprofiel is en kun je een pakket met je favoriete bierstijl met korting bestellen.

In alle kanalen aanwezig

Je zult Dare to Drink Different op meerdere plekken tegen gaan komen. Op ons platform vind je uiteraard onze webshop met ruim 300 keuzes aan bieren, speciaalbierpakketten, de vetste specials editions en de nieuwste bieren.

Horeca & Retail

Daarnaast zul je ons ook tegenkomen in de horeca met een uniek wisselprogramma. Ga mee op avontuur en laat je gasten (of jezelf) ons verrassende en steeds wisselende aanbod aan speciaalbieren en craft soda’s ontdekken. Ben jij horecaondernemer en wil je meer info? Lees dan meer over ons wisselprogramma . Ook zijn we te vinden in de grotere supermarkten op de winkelvloer met gave POS-promoties en op verschillende muziekfestivals en bierfestivals met gave activaties.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Onze uitdaging

We willen onze naamsbekendheid en het aantal kwalitatief ve...