Campaign

SkillsTown | AI & ChatGPT Summer Academy

Briefing

Company description

SkillsTown is de grootste online opleider van Nederland. Met ons innovatieve online leerplatform helpen we je om het beste uit jezelf te halen.

SkillsTown Connect organiseert de AI & ChatGPT Summer Academy. Hier kan men zichzelf klaarstomen voor de AI-revolutie op het grootste event in de Benelux op het gebied van AI & ChatGPT leren hoe je AI inzet om te groeien, zodat je niet achter raakt op je concurrentie. De AI & ChatGPT Summer Academy vindt zowel online als live plaats van 1 juni 2023 t/m 31 augustus 2023.

AI & ChatGPT Summer Academy juni t/m augustus 2023

De vraag is niet óf artificial intelligence (AI) het werk gaat veranderen, maar hoe snel en hoe ingrijpend. Het vermogen om bij te blijven en om technologieën zoals ChatGPT te omarmen en toe te passen, maakt het verschil tussen succes en falen. Zowel voor jou persoonlijk als voor de organisatie waar je werkt.

Als je nu niet meegaat met de AI-ontwikkelingen, loop je het risico om achterop te raken ten opzichte van concurrenten die dat wel doen… Voorkom dus dat je de ‘AI-boot’ mist! Het is nú tijd om jezelf en je collega’s de tools te bieden om toekomstbestendig te worden. Je concurrenten zullen niet stil blijven zitten, dus zorg ervoor dat jij niet achterop raakt. Als dé online opleider voor professionals willen we je daar graag bij helpen. Daarom organiseren we van 1 juni 2023 t/m augustus 2023 de online AI & ChatGPT Summer Academy.

Hiermee word je klaargestoomd voor het inzetten van AI-skills. Leer hoe je het maximale uit de ongekende mogelijkheden van AI haalt en ontdek hoe je deze technologieën kunt gebruiken om jouw organisatie te laten groeien.

Onbeperkt toegang tot AI-trainingen​: Bij deelname aan de Summer Academy krijg je van mei t/m augustus toegang tot een zorgvuldig samengesteld pakket aan online trainingen op het gebied van AI en ChatGPT. Zo bouw je al kennis en vaardigheden op voordat je aan de interactieve live sessies in de eerste week van juli deelneemt. Leer waar en wanneer het jou het beste uitkomt!

Live sessies van experts: 3 t/m 7 juli​: de eerste week van juli staat in de Summer Academy volledig in het teken van interactieve live sessies over AI. We organiseren een week lang interactieve online sessies door diverse experts op het gebied van AI en ChatGPT. Ook bieden we branchespecifieke sessies aan, zodat je meteen de diepte kunt ingaan. Uiteraard zijn alle live sessies achteraf nog terug te kijken, zodat je niks hoeft te missen.

Hoe werkt het?

Na aanmelding krijg je vanaf 1 juni t/m 31 augustus toegang tot de Summer Academy AI & ChatGPT. Je hebt in die periode onbeperkt toegang tot een zorgvuldig samengesteld pakket van online AI-trainingen én kunt deelnemen aan de speciale live sessies van experts in juli.

Deelname kost per persoon €495. Meld je je vóór 15 mei aan, dan ontvang je €100 early bird korting! Wil je met meer dan 10 personen deelnemen? Daarvoor bieden we speciale tarieven zodat je met je hele team of organisatie voordelig deel kunt nemen. We geven je graag een prijsvoorstel.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Het doel van deze campagne is om meer bekendheid en inschrijvingen te realiseren...