Campaign

Opleiding | Succesvol ondernemen kun je leren

Briefing

Company description

SkillsTown is de grootste online opleider van Nederland. Met ons innovatieve online leerplatform helpen we je om het beste uit jezelf te halen.

De opleiding die wij via deze campagne onder de aandacht willen brengen is de opleiding 'Succesvol ondernemen kun je leren'. De opleiding heeft een waarde van € 998,25 inclusief BTW en met het STAP-budget volg je deze opleiding kosteloos.

Opleiding: Succesvol ondernemen kun je leren

In deze blended opleiding leer je je eigen ondernemerskwaliteiten beter kennen, zodat je die voortaan succesvol kunt inzetten voor je klanten. Nieuwe manieren van denken en doen, visie, drive, doorzettingsvermogen, lef en optimisme. Dat zijn termen die we associëren met ondernemerschap. Waar anderen voorzichtig opereren en bang zijn voor het nemen van beslissingen met verstrekkende gevolgen, grijpen ondernemende personen hun kansen. Zij laten zich door wat tegenwind niet uit het veld slaan, doen dingen op een eigen wijze en hebben geleerd om naar hun intuïtie te luisteren.

Tijdens deze opleiding leer je dat de weg naar succes ook betekent dat je fouten moet durven te maken. Ook krijg je praktische tips om een idee van concept tot realiteit te brengen en jouw persoonlijke missie te realiseren. Om dit te bereiken zul je veel moeten onderhandelen, dus werken we ook aan je onderhandelingsvaardigheden.

Doelgroep

De opleiding is bedoeld voor ondernemers, zzp’ers en iedereen die een bedrijf wil starten. Met deze opleiding werk je aan je duurzame inzetbaarheid en vergroot je je toekomstmogelijkheden. Gedurende de hele opleiding krijg je ondersteuning, zowel tijdens de e-learning als tijdens de afsluitende praktijkbijeenkomst, waarin je kennis en vaardigheden worden getoetst.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Het doel van deze campagne is om meer bekendheid en inschrijvingen te realiseren...