Campaign

Zedar R600 Robotstofzuiger | Unboxing & review YT

Briefing

Company description

Zelf geen zin om te stofzuigen? De Zedar R600 is het nieuwste 2023 model. Deze robotstofzuiger maakt jouw vloer schoon terwijl je op je werk bent of bezig bent met andere activiteiten. Dankzij de V-borstel zuigt de robotstofzuiger alle katten en hondenhaar gemakkelijk op. Met het speciale HEPA filter is de robotstofzuiger geschikt voor mensen met een stofallergie. De robot kan naast stofzuigen ook de vloeren dweilen. Je hoeft het alleen maar in te stellen via de app en de Zedar R600 doet de rest!

LIDAR navigatie

LIDAR navigatie ook wel Light Detection and Ranging genoemd wordt onder andere gebruikt in zelfrijdende auto’s om omgevingen te scannen en te navigeren. Dankzij deze technologie is de Zedar R600 in staat om een gedetailleerde kaart van jouw woning te maken. Hierbij zijn de kaarten op te delen in verschillende zones zodat je gemakkelijk kan instellen welk gedeelte de robotstofzuiger moet stofzuigen of dweilen.

Product voordelen:

  • Intelligente map herkenning
  • Automatisch laden en hervatten
  • Geavanceerd filter systeem
  • 2 in 1 stofzuigen en dweilen
  • Gemakkelijk in te stellen tijd schema’s


Intelligente herkenning en APP bediening

De door LIDAR gedetailleerde kaarten kunnen worden opgedeeld in verschillende zones. De robot maakt vervolgens elke geselecteerde zone schoon. Daarnaast kan je gemakkelijk virtuele barrières instellen via de app. Dit zijn verboden gebieden waar de robotstofzuiger niet zal schoonmaken.

Het algoritme van het coördinatengeheugen stelt de R600 in staat om de omgeving te detecteren en de kortste weg te vinden om op te laden wanneer de accu bijna leeg is. Zo word de accu optimaal gebruikt en komt de robot nooit stil te staan.

Geschikt voor huisdierharen

De Zedar R600 heeft een V-vormige borstel. Dit maakt het apparaat effectiever in het verwijderen van huisdierharen dan andere robotstofzuigers met ronde borstels. Daarnaast haalt het gemakkelijk vuil uit kleine kieren of spleten. Stel de gewenste tijden via de app in en kom elke dag thuis in een schoon huis zonder honden of katten haren.

Tijdschema instellen

Via de APP is het gemakkelijk tijd schema´s in te stellen. Je maakt een schoonmaak schema voor de gehele week zodat je er nooit meer naar om hoeft te kijken. Geen zin om de stofzuiger te horen? Stel hem dan in op tijden wanneer jij van huis bent. Zo kom je altijd in een schoon huis thuis.

Automatisch opladen en hervatten

Je hoeft niet bang te zijn dat de R600 stil komt te staan dankzij de auto-docking functie. Na elke schoonmaakbeurt gaat de robotstofzuiger automatisch terug naar het laadstation. Mocht de accu bijna leeg zijn, stopt de robot met zijn schoonmaak taken om op te laden. Zodra de stofzuiger voldoende stroom heeft zal hij de schoonmaken taken hervatten.

Dweilfunctie

De robotstofzuiger kan naast stofzuigen ook dweilen. Je verwisselt gemakkelijk de stofbak voor de watertank. De bijgeleverde dweil bevestig je aan de onderzijde waarop je via de app instelt wanneer de robot gaat dweilen. Je selecteert gemakkelijk de schoon te maken zones en stelt het waterdweilniveau in. Je hebt de keuze uit 3 niveaus; Basis, normaal en diepe reiniging hierdoor is het geschikt voor verschillende vloertypen zoals laminaat, steen of PVC.

Extreme zuigkracht

De Zedar R600 kan met gemak grote en kleine stukken vuil opzuigen. Met een zuigkracht van maar liefst 6500pa en behulp van de tweezijborstels en V-borstel verwijderd de R600 zelfs het onzichtbare vuil.

Geschikt voor alle vloertypen

De Zedar R600 is een veelzijdig apparaat en geschikt voor alle vloertypen. Denk hierbij aan Harde vloeren, houten vloeren en zelfs laag en hoog polig tapijt.

HEPA Filter

Naast het reinigen van de vloer filter de R600 robotstofzuiger ook de lucht. Dankzij de ingebouwde HEPA filter word de ingezogen lucht gezuiverd van Pollen, bacteriën en micro stofdeeltjes. Hierdoor kan je minder klachten hebben van bijvoorbeeld een huisstofmijt allergie.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar content creators die de Zedar R600 Robotstofzuiger...