Campaign

Pure Health Store | Haarolie met Rozemarijn

Briefing

Company description

Evergetikon maakt natuurlijke cosmetica in Griekenland. Een zeer populair product van Evergetikon is de rozemarijnolie voor het haar. De olie wordt gemaakt met olijfolie van de eerste persing en amandelolie als draagolie, waardoor de rozemarijnolie perfect is voor dagelijks gebruik bij het verzorgen van het haar.

Het merk Evergetikon wordt sinds een half jaar verkocht via onze webshop www.purehealthstore.nl en dit soort producten trekt al snel vaste klanten aan. Wij zijn echt helemaal weg van de Evergetikon producten en onze klanten ook, dit merken we onder andere ook aan de reviews op onze producten bij Bol.

De reden dat we gestart zijn met het verkopen van natuurlijke verzorgingsproducten is omdat we erg geschrokken zijn van de chemische toevoegingen die je vindt in de meeste producten uit de supermarkt. Voor veel mensen zullen deze toevoegingen misschien niet schadelijk zijn, voor veel mensen zijn ze wel schadelijk. Parabenen en sulfaten bijvoorbeeld die het haar en de huid kunnen uitdrogen. Hoe dan ook, met Evergetikon willen we mensen in ieder geval de mogelijkheid geven om voor 100% natuurlijke verzorgingsproducten te gaan.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Graag zien wij dat je onze haarolie met Rozemarijn promoot in een TikTok, Instagram Reel of YouTu...