Campaign

Zedar K900 Automatische Kattenbak | Unbox & Review

Briefing

Company description

Hoewel we allemaal dol zijn op onze katten, is de kattenbak schoonmaken niet de leukste klus. Met de Zedar K900 automatische kattenbak is dit verleden tijd! Met zijn geavanceerde zelfreinigingssysteem, dat gebruikmaakt van de nieuwste technologieën, hoef je je nooit meer zorgen te maken over het schoonmaken van de kattenbak. Zeg vaarwel tegen vervelende geuren, de Zedar zorgt voor een frisse en geurvrije omgeving.

Zelfreinigend

De Zedar K900 is een automatische kattenbak die gebruikmaakt van de nieuwste technologieën om het schoonmaken van de kattenbak moeiteloos en hygiënisch te maken. Het geavanceerde detectiesysteem van de kattenbak zorgt ervoor dat hij automatisch detecteert wanneer je kat de bak heeft gebruikt. Zodra je kat de bak verlaat, treedt het intelligente reinigingsmechanisme in werking en begint het met het verwijderen van de uitwerpselen en klonten. Dit betekent dat je nooit meer handmatig hoeft te scheppen en je kattenbak altijd schoon en fris blijft. Het enige wat je hoeft te doen, is één keer per week het opvangzakje vervangen, waardoor het hele schoonmaakproces een fluitje van een cent wordt. Met de Zedar K900 kun je voorgoed afscheid nemen van de vervelende klusjes die gepaard gaan met het schoonmaken van de kattenbak.

De voordelen van de Zedar automatische kattenbak:

  • Reinigt automatisch nadat jouw kat de bak heeft gebruikt
  • Verwijderd bacteriën en nare geurtjes
  • Geschikt voor katten van alle formaten
  • Stil in gebruik, minder dan 35 decibel
  • Makkelijk te verbinden met de gratis app


Gezonde luchtkwaliteit

Naast het gemak van het zelfreinigende systeem biedt de Zedar K900 nog tal van andere voordelen. Zo zorgt het apparaat ervoor dat bacteriën en nare geurtjes effectief worden verwijderd, waardoor je altijd kunt genieten van een frisse en geurvrije omgeving. Dit is niet alleen aangenaam voor jou als eigenaar, maar ook voor je kat, die een schone en hygiënische omgeving verdient.

Gemakkelijk schoon te houden

Het strakke en moderne design van de Zedar K900 automatische kattenbak is niet alleen aantrekkelijk, maar het heeft ook praktische voordelen die het schoonmaken en onderhouden van de kattenbak vereenvoudigen. Het gladde oppervlak van de buitenkant maakt het gemakkelijk om eventuele vlekken of vuil weg te vegen met een vochtige doek. Hierdoor behoudt de kattenbak altijd zijn frisse uitstraling. Door het gebruik van een uitneembare bak wordt het ook mogelijk om de kattenbak grondig schoon te maken. Je kunt de bak eenvoudig afspoelen met water en mild reinigingsmiddel om eventuele restanten te verwijderen. Hierdoor blijft de kattenbak altijd hygiënisch en vrij van bacteriën. Bovendien zorgt het gebruik van vervangbare opvangzakjes ervoor dat je geen direct contact hebt met de uitwerpselen van je kat. Dit draagt bij aan een hygiënische en geurvrije ervaring tijdens het onderhoud van de kattenbak.

APP

Naast de eenvoudige en handige bediening met het LCD scherm, kan je de kattenbak verbinden met de gratis app. Je kunt eenvoudig instellingen aanpassen en het reinigingsschema personaliseren. Dankzij de app hoef je niet langer alles dagelijks te controleren of handmatig in te stellen. Je kunt eenvoudig instellen dat je een melding wilt ontvangen wanneer de kattenbak is gereinigd, zodat je altijd op de hoogte bent van de frisse en schone omgeving die de Zedar K900 voor je kat biedt. Bovendien krijg je ook een melding wanneer het tijd is om het kattenbakvulling bij te vullen. Dit voorkomt dat je dit essentiële onderdeel vergeet en zorgt ervoor dat de kattenbak altijd gevuld is voor het comfort van je kat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar content creators die de Zedar K900 Automatische ka...