Campaign

Yummygums Menopause

Briefing

Company description

De overgang is de periode in je leven waarin je lichaam de vruchtbare periode achter zich laat. De hormoonhuishouding verandert en je lichaam moet op zoek naar een nieuwe balans. Door de schommeling van hormonen kunnen er fysieke en mentale ongemakken optreden. Het is een periode in het leven van elke vrouw, maar er zijn nog zoveel mensen die er weinig vanaf weten. Opvliegers, slecht slapen, pijn in de spieren en gewrichten en stemmingswisselingen zijn een kleine greep van klachten die vrouwen kunnen ondervinden tijdens de overgang. 

Yummygums Menopause

Onze nieuwste gummie is een innovatief en natuurlijk product dat hulp biedt tijdens de menopauze en overgang. Yummygums Menopause zijn lekkere, suikervrije gummies met een heerlijke bramensmaak. Deze gummie is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die een nieuwe levensfase ingaan en ondersteunen daarmee vrouwen effectief bij overgangsverschijnselen die ongemak kunnen veroorzaken.

Ingrediënten als salie en B6 helpen bij de regulering van hormonale activiteit en vervelende klassieke symptomen als stemmingswisselingen en opvliegers. De Menopause gummies bevatten daarnaast ook vitamine B12 en E en botanische ingrediënten als teunisbloem en monnikspeper. Onze gummies bieden verlichting gedurende de overgang en steunen je bij last van opvliegers, nachtzweten en stemmingswisselingen. Daarnaast dragen ze bij aan een goede geestelijke balans en regulering van hormonale activiteit.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

De overgang is ontzettend vervelend en er zijn veel vrouwen die hier mee struggelen. Met onze Men...