Campaign

DiWoDo deal bij QuaKoken in Oldenzaal

Briefing

Company description

QuaKoken is een restaurant in Oldenzaal dat opereert in het midden/hoge segment. Wij omschrijven onszelf het best als een ‘fine comfy dining’ restaurant. Bij ons vind je dus geen kipsaté met friet, maar wij hebben (ambiëren we ook niet;)ook geen Michelin-sterren restaurant. 

Bij QuaKoken draait alles om de passie voor volle, rijke smaken en de mooiste bereidingen van verse producten. Eigenaar Joris ten Wolde, heeft dan ook zijn roots in de klassiek Frans georiënteerde keuken liggen. De perfecte basis voor onze eigentijdse keuken.

Bij ons is het mogelijk om à la carte te eten, maar we bieden ook een Chef’s Table menu, waarbij je je kan laten verrassen in 3 tot 6 en indien gewenst 8 gangen. Dus voor ieder is er wat te kiezen. Want bij QuaKoken vinden we het super belangrijk dat ons met liefde bereidde eten en drinken, eigentijds, informeel en smaak toegankelijk is voor iedereen en… niet te vergeten, wordt geserveerd met een dikke smile door ons fijne bedieningsteam.

DiWoDo deal

Met de DiWoDo deal geniet je nu van een compleet Chefs Sharingplateau voor slechts €24,95 per persoon! Hiervoor krijg je:

  • 5 verrukkelijke sharing verrassingsgerechtjes van de chef
  • Frietjes
  • Knisperend broodje met Smaqsaus
  • Petite side salade


Deze deal is exclusief op de dinsdagen, woensdagen en donderdagen te reserveren bij Quakoken om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met ons restaurant. Nu nog tot eind augustus, maar deze deal zullen we waarschijnlijk verlengen tot en met eind oktober. 

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Het doel van deze campagne is d...