Campaign

Relaxen bij Thermen Resorts

Briefing

Company description

Een dagje ontspannen. Dat is lekker en luxe, maar ook onmisbaar voor een gezonder, stressvrijer én gelukkiger leven. Want zeg nu zelf, zorg je goed voor jezelf dan ben je toch ook een leuker mens voor je omgeving? Dát is waarom wij bij Thermen Resorts doen wat we doen.

Ontspannen en uitgebreid genieten, dat doe je in ál onze Thermen Resorts. Verdeeld over heel Nederland. In Thermen Soesterberg ervaar je de natuur in elke sauna en behandeling. In Thermen Bussloo beleef je wereldse wellnessrituelen van, inderdaad, over de hele wereld. Thermen Berendonck betovert je met de oosterse sferen van 1001 nacht. En in Thermen Bad Nieuweschans dompel je je onder in het zuiverste, mineraalrijke water van een eeuwenoude bron.

Wie is onze doelgroep?

We kennen een brede doelgroep. Hoofdzakelijk wel gericht op vrouwen in de leeftijd van 25- 55 jaar. Onze doelgroep bestaat zowel uit gasten die een dagje uit willen (met vriendinnen bijpraten, een dagje ontspanning), gasten die bewust bezig zijn met hun gezondheid en gasten die een diepere laag zoeken en op zoek zijn naar innerlijke rust en verbinding. Een vrij breed publiek dus. Waarbij iedereen - uiteraard- op zoek is naar ontspanning.

Wat maakt ons uniek?

Wat Thermen Resorts onderscheidt en uniek maakt? Wij willen verwennen, verrassen en inspireren. Positieve energie doorgeven aan onze gasten en aan de wereld om ons heen. Zodat iedereen die ons bezoekt een beetje blijer, stressvrijer en gezonder naar huis gaat. Daarbij streven we naar de ultieme beleving en hoogste kwaliteit. Het fijnste en beste, voor onze gasten. De familie Dolman (eigenaren) reisde naar de mooiste en verste plekken om naast unieke wellnessrituelen ook de sfeer en thematiek mee te nemen naar al onze Thermen Resorts. En dit zie en voel je dan ook overal in terug.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Begin dit jaar zijn we met onze naam van onze moederorganisatie over gegaan naar: THERMEN...