Campaign

EasyCheese kaasdoos

Briefing

Company description

De EasyCheese is een unieke kaasdoos met verstelbare bodem. Zodra de kaas bij de rand van de EasyCheese komt, duw je de bodem eenvoudig omhoog en kan je verder met schaven.

Je houdt de EasyCheese vast terwijl je schaaft, waardoor je vingers veilig zijn. Ook krijg je hierdoor veel minder snel bacteriën op de kaas, waardoor je kaas langer vers blijft en minder snel schimmelt. Door de luchtdoorlatende bodem, heb je geen condens en dus geen vochtige kaas meer. De kaas blijft zelfs langer vers dan in een luchtdichte kaasdoos.

De EasyCheese is geschikt voor halve en hele kiloblokken kaas.

De voordelen van de EasyCheese

  • Hygienisch
  • Makkelijk in gebruik
  • Ruimtebesparend in de koelkast
  • Veilig voor je vingers

Wie is onze doelgroep?

Onze doelgroep is redelijk breed. Wij richten ons op mannen en vrouwen tussen de 28 en 65 jaar die regelmatig kiloblokken kaas kopen. Dit zijn voornamelijk de gezinnen met kinderen die in de supermarkt hun blokken kaas kopen. Wij zijn op zoek naar mensen die houden van gemak en kwaliteit.

Wat maakt de EasyCheese uniek?

De EasyCheese is de enige kaasdoos met verstelbare bodem in Nederland. Het is ook de enige kaasdoos waarbij je de kaas niet uit de doos hoeft te halen om de kaas te schaven. De meeste kaasdozen zijn erg groot en onhandig in gebruik. De EasyCheese is juist compact, praktisch en veilig in gebruik en staat ook nog mooi op de eettafel.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Wij willen graag samenwerken met influencers die ook enthousiast zijn over de EasyCheese en ons p...