Campaign

TeaKing.nl | Dé webshop voor losse thee

Briefing

Company description

Stel je een wereld voor waar elke theeliefhebber de kans krijgt om de puurste en meest authentieke thee-ervaring te beleven. Dat is de wereld die Teaking creëert. Als je een passie hebt voor kwaliteit, authenticiteit en duurzaamheid, dan zou Teaking jouw volgende avontuur kunnen zijn!

Wat maakt Teaking uniek?

  • 🔍 Kwaliteitsingrediënten: Onze thee komt van de beste plantages en wordt zorgvuldig geselecteerd op versheid en kwaliteit.
  • 🌱 Duurzaamheid: Wij geloven in een wereld waar consumptie en zorg voor de planeet hand in hand gaan. Onze theeproducten zijn duurzaam en verantwoord geproduceerd.
  • 🌍 Wereldse smaken: Wij brengen theeën uit verschillende culturen samen, zodat onze klanten een wereldreis kunnen maken met elke slok.


Als jouw volgers de waarde van een goede kop thee waarderen, als je kanaal gaat over welzijn, gezondheid, gastronomie of simpelweg genieten van het leven, dan zou Teaking een perfecte match voor je kunnen zijn!

Ben je klaar om samen te werken en jouw volgers de ultieme thee-ervaring te bieden? Laten we dan samen de wereld van Teaking verkennen.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Voor deze campagne zijn we op zoek naar lifestyle bloggers die een vooral vrouwen gerichte doelgr...