Campaign

Your Eye For Art | Iris Galerie

Briefing

Company description

Jouw oog als foto-kunstwerk! Wij zijn Iris Galerie. Wij bieden een unieke en hele leuke ervaring met een schitterend resultaat: een foto van jullie eigen irissen, samen gebracht op één artwork. Iedere dag kijk je meerdere keren in de spiegel, maar nog nooit zag je je ogen zo gedetailleerd. Wij laten je ervaren hoe mooi je ogen zijn en verwerken dat in een uniek foto-kunstwerk.

In onze galeries in Rotterdam, Amsterdam (3x!), Utrecht, Sluis en Maastricht ben je zonder afspraak welkom. Onze medewerkers laten je graag alle mogelijkheden zien en kunnen meteen een foto van je iris maken. Kwaliteit en beleving staan daarbij voorop. Je krijgt een duidelijke uitleg over wat er allemaal kan en we doen ons best om je een optimale service te bieden. Binnen een aantal minuten zie jij het eindresultaat.

Met deze campagne willen we een bezoek aan onze galleries als date-idee óf als gezinsportret onder de aandacht brengen.

Doelgroep

De 2 doelgroepen die we willen bereiken zijn: datende 20-ers en 30-ers en gezinnen met thuis wonende kinderen (vanaf 8 jaar!)

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zien graag enthousiaste video content in de vorm van story's, reels en posts over je bezoe...