Campaign

ICVK | Gasloos verwarmen

Briefing

Company description

Maak kennis met de ICVK: innovatie in verwarming!

Ooit al gehoord van inductie cv ketels? Dat is de ICVK, welkom bij ons bedrijf. Als energieke jongeling in de particuliere en zakelijke markt brengt de ICVK een baanbrekende draai aan duurzaamheid. Het bijzondere aan de inductie ketel is dat het de traditionele gas- of combiketel volledig vervangt, zonder de noodzaak van ingrijpende aanpassingen aan de huidige infrastructuur (radiatoren en/of vloerverwarming). De ICVK is dé oplossing om woningen en (bedrijfs)panden VOLLEDIG van het gas af te halen. Middels inductietechniek wordt niet alleen het cv-water verwarmd, maar ook het tapwater. Dit alles zonder in te leveren op comfort. Is je interesse gewekt en wil je meer weten? Bezoek gerust onze website voor verdere informatie over het product.

Onze doelgroep: samen naar de top.

Met een trackrecord van 3 jaar timmeren we gestaag aan de weg, waarbij we wekelijks groei ervaren. Het bewustworden rondom duurzaamheid groeit met de dag en zo ook de vraag naar gasvrije oplossingen. Deze trend weerspiegelt zich in de toenemende particuliere aanvragen. dankzij ons veelzijdige product richten we ons op een brede doelgroep: particulieren met eigen woningen en (bedrijfs)panden. Maar ook richten we onze pijlen op samenwerkingen met installateurs en wederverkopers in de duurzaamheidssector, met verdere uitbreiding als hoofddoel. Denk ook aan VVE's, vastgoed, gemeentes, etc.

Waarom werken met ICVK? Jouw partner in duurzaamheid.

De ICVK is een opkomende ster. Aan jou de eer om als een van de eersten deze ster te laten schitteren. Wat ons onderscheid, naast onze technologie? Een eerlijke en transparante werkwijze die zowel klanten als partners ten goede komt. Bij ons is een prettige samenwerking gegarandeerd. Klaar om bij de dragen aan een groene toekomst?

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Ben jij iemand met invloed en een enthousiaste doelgroep? Dan zoeken wij jou! Onze focus ligt op...