Campaign

Plan Morgen GGZ | Mental Health campagne

Briefing

Company description

Plan Morgen GGZ is een online GGZ-behandelaar die mensen helpt met problematiek als depressie, angststoornissen en paniekaanvallen. Het mooie aan onze online behandeling is dat we mensen veel sneller kunnen helpen! Dus geen eindeloze wachtlijst waar je op terecht komt, maar direct hulp wanneer jij dat hard nodig hebt. Geen reistijd, geen wachttijden en vanuit een vertrouwde omgeving jouw behandeling kunnen volgen. Hoor en zie meer over Plan Morgen GGZ van onze behandelaren en cliënten op YouTube.

Onderdeel van Max Ernst GGZ

Plan Morgen GGZ is een onderdeel van Max Ernst GGZ. En Max Ernst GGZ is een landelijk opererende GGZ instelling. Max Ernst GGZ heeft 18 vestigingen verspreid over Nederland. Bij Plan Morgen GGZ werken GZ-psycholgen en Basis Psychologen en worden momenteel uitsluitend 100% online behandelingen aangeboden. Indien meer hulp en face2face contact nodig blijkt tijdens het traject kan er altijd een beroep gedaan worden op de expertise van psychotherapeuten en psychiaters van Max Ernst GGZ.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We willen onze online zichtbaarheid op social media vergroten (we hebben een net nieuw IG-account...