Campaign

Biggies | Mega-knuffels met unboxing-ervaring

Briefing

Company description

Biggies zijn veel meer dan gewone knuffels, het zijn supergrote, opblaasbare pluchen dieren die een fantastische unboxing-ervaring bieden. Elke knuffel zit in een driehoekige mysterie verpakking en wordt geleverd met een pomp die wordt gebruikt om je Biggies personage te onthullen met een 'PoP'-effect. De verpakking breekt open terwijl je Biggies in enkele seconden 10 keer zo groot wordt! Opgeblazen heeft je Biggie een omvang van 45 cm. 

Biggies pluchen dieren

De Biggies zijn er in verschillende dieren, een witte Unicorn, een rainbow Unicorn, een Konijn of een Puppy. En ze zijn niet alleen megagroot, maar ook nog eens superzacht. Laat je Biggie leeglopen om hem op te bergen en als je weer wilt spelen, dan pomp je hem gewoon weer op! Maar heb jij een grote slaapkamer en wil jij altijd met je Biggie kunnen spelen, dan staat dit megagrote pluche geweldig in de hoek van je kamer!

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar content creators met (bij voorkeur) kinderen in de leeftijd 3-7 jaar...