Campaign

Univé Verzekeringen | Affiliate campagne

Briefing

Company description

Bij Univé vindt u verzekeringen op het gebied van schade, zorg en leven. Met altijd ruime dekking en lage, voordelige premies. Binnen jouw beveiligde, persoonlijke Mijn-omgeving heb je altijd en overal toegang tot al jouw verzekeringszaken. Zo kun je hier eenvoudig je persoonlijke gegevens inzien of wijzigen, nieuwe polissen afsluiten of bestaande aanpassen en wanneer nodig, claims indienen.

Met deze campagne willen we graag onze autoverzekering, woonverzekering (inboedel+opstal), huisdierverzekering en fietsverzekering extra onder de aandacht brengen.

Autoverzekering: In Nederland is een WA-autoverzekering wettelijk verplicht. Zorgeloos rijden? Kies dan voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee. Wil graag extra goed verzekerd de weg op, dan hebben we nog 8 aanvullende opties zoals Veilig op weg, Eigen keuze schadeherstelbedrijf, Unive Pechhulp, verzekering van axtra accessoires, een nieuwwaarde regeling en een aanschafwaarderegeling. Regel je nieuwe autoverzekering binnen 2 minuten online

Woonverzekeringen: inboedel en opstal. Uw woning en spullen kunnen schade oplopen, hoe voorzichtig en zuinig u ook bent. Dat kan zijn door inbraak of brand, maar ook door extreem weer. Met onze woonverzekeringen kiest u zelf welke risico's u wilt verzekeren. Toch schade? Dan lossen wij dat snel op, zonder gedoe. Dat is zorgeloos wonen volgens Univé. Uiteraard bieden we ook aantrekkelijke aanvullende verzekeringen zoals veilig wonen. Veilig Wonen is een handig abonnement waarbij je zelf de woondiensten kiest die je thuis nodig hebt. Van alarm tot cv-ketel onderhoud en van schoorsteenvegen tot een schone dakgoot. Zo ben je verzekerd van professionele service voor een laag bedrag per maand.

Huisdierverzekering: Er komt veel kijken bij de aanschaf van een puppy, een kitten of een oudere hond of kat. Je huisdier hoort al snel bij je gezin, en daarom begrijpen wij maar al te goed dat je verzekerd wil zijn van de beste zorg als je beestje dat nodig heeft. Met de huisdierenverzekering van Univé ben je verzekerd voor de medische kosten als je hond of kat ziek wordt of een ongeval krijgt. Wij zijn er dan voor jou én voor je huisdier.

Fietsverzekering: Kies bij Unive de verzekering die bij jouw fiets past. We hebben 3 typen fietsverzekeringen: voor de stadfiets, elektrische fiets, racefiets & MTB. Daarnaast kun je kiezen voor pechhulp en ongevallendekking. Met het afsluiten van een fietsverzekering bent u wereldwijd verzekerd tegen schade door diefstal en beschadiging.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

In deze campagne werken we uitsluitend samen op basis van een affiliate vergoeding, je ontvangt d...