Campaign

Eindejaarsarrangement bij QuaKoken in Oldenzaal

Briefing

Company description

QuaKoken is een restaurant in Oldenzaal dat opereert in het midden/hoge segment. Wij omschrijven onszelf het best als een ‘fine comfy dining’ restaurant. Bij ons vind je dus geen kipsaté met friet, maar wij hebben (ambiëren we ook niet;)ook geen Michelin-sterren restaurant. 

Bij QuaKoken draait alles om de passie voor volle, rijke smaken en de mooiste bereidingen van verse producten. Eigenaar Joris ten Wolde, heeft dan ook zijn roots in de klassiek Frans georiënteerde keuken liggen. De perfecte basis voor onze eigentijdse keuken.

Bij ons is het mogelijk om à la carte te eten, maar we bieden ook een Chef’s Table menu, waarbij je je kan laten verrassen in 3 tot 6 en indien gewenst 8 gangen. Dus voor ieder is er wat te kiezen. Want bij QuaKoken vinden we het super belangrijk dat ons met liefde bereidde eten en drinken, eigentijds, informeel en smaak toegankelijk is voor iedereen en… niet te vergeten, wordt geserveerd met een dikke smile door ons fijne bedieningsteam.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Het doel van deze campagne is o...