Campaign

Citrus Sebastia | Premium mandarijnen uit Valencia

Briefing

Company description

Al decennialang is het de norm dat citrusvruchten na de oogst worden behandeld met chemische stoffen. Het fruit wordt vervolgens langdurig opgeslagen voordat het op transport gaat. Alles om de houdbaarheid te verhogen. Dit gaat echter ten koste van de smaak, mens en milieu. Wij zijn van mening dat jij de consument, een beter product verdient.

Ons fruit komt van de velden uit Burriana, in Valencia (Spanje). Wij werken samen met een Spaanse familie die al sinds de jaren 60 volledig gespecialiseerd is in citrusvruchten. De bomen staan op de beste grond en het gebied heeft een rijke historie. Voor een optimale versheid worden de clementines de dag voor transport geplukt en verpakt. 

Wij garanderen: geen chemicaliën na de oogst, geen waslaag en geen landurige opslag. Super vers, gezond & pitloos fruit. Binnen 4-5 dagen na de oogst ontvang je het product. Het kan niet verser. Ons doel is om de lekkerste mandarijnen en sinaasappels te leveren en niet de goedkoopste.

Olijfolie

Naast citrusvruchten van boer Javier, werken we ook samen met Anna van Priorat Natur. Het familiebedrijf werkt met dezelfde filosofie. Respect voor natuur en een passie voor de beste smaak. Priorat Natur uit Catalonië (Spanje) werkt geheel biologisch en is kwalitatief uitstekend! De olie wordt gebruikt door vele topchefs (zoals Sergio Herman en Gert de Mangeleer) om zijn sublieme smaak.

De olie is gemaakt van 100% Arbequina olijven uit Priorat, Catalonië (Spanje). De olijven worden met de hand geplukt (vogel vriendelijk) en mechanisch geperst. Priorat Natur werkt geheel biologisch. Het is een fruitige en romige/zachte olijfolie met een licht kruidige nasmaak.

Doelgroep

Vrouwen (35+ jaar) met een gezin of oppasoma’s, die meer te besteden hebben en voedselkwaliteit en/of duurzaamheid belangrijk vinden. 

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Voor deze campagne zijn we op zoek naar family, voeding en duurzaamheids influencers die goed aan...