Campaign

Bestseller Boek STILTE over Angst en Paniek

Briefing

Company description

Mijn naam is Johan en ik heb een zelf-hulp boek geschreven over Angst en Paniek. Overigens is dit boek ook zeer geschikt voor burn-out, depressies en eigenlijk elke mentale klacht.

Ikzelf heb 30 jaar last gehad van angst/paniek en ik merkte dat niemand mij kon helpen. Het klinkt misschien gek maar de meeste psychologen weten niet hoe angst werkt. Ik heb er velen versleten maar niemand kon mij helpen. De Nederlandse geestelijke gezondheids zorg (GGZ) is zeer ondermaats. Dat zijn niet alleen mijn woorden maar ook van mijn broertje welke al 15 jaar gespecialiseerde GGZ psycholoog is.

In mijn boek heb ik mijn ervaringen beschreven plus praktische informatie over hoe je brein exact werkt, wat je wel en niet met gedachten kunt doen en hoe je angst en paniek kunt aanpakken.

Ik krijg dagelijks berichten van mensen dat ze na het lezen van mijn boek eindelijk inzien wat ze al die jaren verkeerd hebben gedaan in hun manier van denken. Mensen die nergens geholpen konden worden zijn na het lezen van mijn boek vrijwel of volledig van hun klachten af. Ik ontvang enkel 4-5 sterren reviews en het boek is inmiddels duizenden keren verkocht.

De kracht van dit boek zit in de zeer helder geschreven taal en duidelijke praktische informatie die iedereen in zijn/haar leven kan toepassen. Daarnaast krijgt iedereen die het boek besteld gratis:

  • Een volledige video cursus van 7.5 uur welke het hele boek bespreekt plus nog veel meer
  • Een werkboek met 6 weken stappenplan
  • Een rapport over hoe je brein nu echt werkt en hoe mijn methode daarop aansluit


Ik geef daarnaast iedereen de garantie die het boek koopt dat indien het niet helpt of indien je niks nieuws hebt geleerd krijg je zonder vragen je geld terug.

Dit is het meest complete en uitgebreide pakket over angst en paniek wat je ooit zal vinden voor deze prijs. Daarnaast staat het boek vol met informatie wat geen enkele psycholoog je gaat vertellen en in ook geen enkele therapie naar voren zal komen.

De digitale versie is te koop voor €14.95 en het echte boek voor thuis is €29.95 (inclusief video's, werkboek, rapport, btw en verzendkosten).

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Ik ben uitsluitend op zoek naar influencers die zelf angst/paniek/burn-out/depressie (heb...