Campaign

XXL Nutrition | Black Friday

Briefing

Company description

XXL Nutrition is in 2004 opgericht vanuit een eigen behoefte. Ik kon de eiwitshakes die toen op de markt waren niet verdragen en kwam in aanraking met een eiwitshake die wel top was. Sindsdien is het een hele reis geweest. Vanuit een garage van 15m2 waar ik alles zelf deed naar een magazijn van 10.000m2 en 120 medewerkers. In die tijd zijn we uitgegroeid tot het grootste sportvoedingsmerk in Nederland en België. We hebben honderdduizenden klanten en veel fans, daar zijn we supertrots op!

Voor wie is XXL Nutrition?

Je kan wel stellen dat we een specialist zijn en dat is behoorlijk uit de hand gelopen. Producten als whey proteïnecreatineaminozurenweightgainerpre workout en natuurlijk onze sportkleding worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. We hebben meer dan 1000 verschillende producten. Niet 1,2 of 3 soorten eiwit, maar wel 20. Of je nu aan fitness, crossfit, voetbal, duursport, vechtsport of wat voor sport je ook beoefent, voor elke sporter of behoefte hebben we een passend product.

Focus op kwaliteit zit in ons DNA

Hoe we ook gegroeid zijn, we staan nog met beide benen op de grond en ook staan we nog steeds garant voor onze kwaliteit. Zeg maar gerust dat dit in ons DNA zit. Onze klanten moet er op kunnen vertrouwen dat ze goede zuivere producten krijgen en daar zorgen wij voor! Ooit begonnen met het leveren aan consumenten via onze website. Tegenwoordig werken we samen met meer dan 900 fitnesscentra, crossfit boxen en personal trainers. Daarnaast leveren we onze supplementen aan honderden supermarkten en kom je ons zelfs op festivals met onze Protein Bar tegen.

Black Friday super sale

Met deze campagne willen we onze Black Friday super sale aankondigen/onder de aandacht brengen door een aantal producten van XXL Nutrition uit te lichten:

  • Whey delicious staat bekend om het hoge gehalte Whey Isolaat, ongekend lekkere romige smaak, zonder gebruik van aspartaam en maar liefst verkrijgbaar in 19 heerlijke smaken.
  • Fish Collageen Plus+ staat bekend om hoge kwaliteit van gehydroliseerd viscollageen, Bevat vitamine C wat bijdraagt tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen en inclusief biotine wat helpt bij de verzorging van de huid van binnnenuit.
  • Crunchy protein bars en N'joy protein bars staan bekend om de heerlijke smaak, ideaal voor onderweg en snel eiwiten voor een beterherstel.
  • Blast Pre workout werkt al in 15 minuten, geschikt voor elke sportvorm, knallende trainingen.
  • Creatine monohydraat is de zuiverste creatine monohydraat, ondersteunt krachtopbouw en spiergroei.


Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Voor deze campagne zijn we op zoek naar Nederlandse content creators (5K+ volgers) die aff...