Campaign

Human design van Jenna Zoë

Briefing

Company description

Afgelopen maand is het boek Human design van Jenna Zoë bij Uitgeverij Altamira verschenen. Ben je nog niet bekend met het human design-systeem? Door te werken met human design leer je hoe je het meest uit je leven kunt halen en het best je potentieel kunt benutten.

In dit moderne en praktische boek laat Jenna Zoë je op toegankelijke wijze kennismaken met human design. Dit revolutionaire systeem is gebaseerd op de chakra's, astrologie, de I Tjing en de kabbalistische levensboom en heeft wereldwijd het leven van vele mensen veranderd. Op basis van je geboortedatum, -tijd en -plaats kun je je human design-chart uitrekenen. Met het boek Human design van Jenna Zoë ontdek je stap-voor-stap de betekenis van de verschillende aspecten van je chart en kom je alles te weten over jouw mogelijkheden, kansen, uitdagingen, sterke punten, relaties en nog veel meer.

Ben jij er klaar voor om alles uit het leven te halen? Dan mag 'Human design' niet in je boekenkast ontbreken.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Wij zouden het fijn vinden als je dit boek voor ons wilt lezen en reviewen. We vragen je, waar mo...