Campaign

Direct Diagnostics | Regie over je gezondheid

Briefing

Company description

Als dochterbedrijf van bloedbank Sanquin is Direct Diagnostics sinds 2023 op de markt met preventieve gezondheidstesten. Dankzij de kennis- en kunde over (bloed)diagnostiek kunnen we inzicht in gezondheid toegankelijk maken voor iedereen. We geloven namelijk dat het voorkomen van ziekte een steeds belangrijke pijler zal worden binnen de gezondheidszorg.

Van september tot en met april zit de letter ‘R’ weer in de maand. In deze maanden zijn de nachten langer en worden we minder worden blootgesteld aan zonlicht. Ook wordt de temperatuur lager en zijn mensen vatbaarder voor allerlei soorten verkoudheidsvirussen. Extra belangrijk om te zorgen dat je immuunsysteem niks tekort komt. Maar hoe weet je of je goed bezig bent of juist wat extra’s kunt gebruiken? De gezondheidstesten van Direct Diagnostics helpen jou je gezondheid te verbeteren, te beschermen én te behouden.

En dat gezond eten en leven belangrijk is, dat weten we allemaal, maar het is heus niet altijd eenvoudig om een goede balans te houden in een druk leven. Een ongezonde levensstijl geeft extra kans op diabetes of een te hoog cholesterol (met kans op hart-en-vaatziekten). Met de wetenschap dat de helft van Nederland een matig of ernstig overgewicht heeft is het extra belangrijk wat vaker stil te staan bij je eigen levensstijl. Zo blijf je zelf in controle en neem je een preventieve gezondheidstest af voor inzicht in je huidige gezondheid.

Met onze preventieve gezondheidstesten willen we iedereen de mogelijkheid geven om de regie te pakken op een gezonde leefstijl. Zo bieden we inzicht, om gerustgesteld te worden of hierop te anticiperen om erger te voorkomen. Momenteel bestaat ons aanbod uit 18 preventieve gezondheidstesten. Zo bestel je bijv. een test om te weten hoe het ervoor staat met je gezondheid of omdat je wilt weten wat er te verbeteren valt.

Een test bestel je gemakkelijk via onze website (zonder verwijzing van een huisarts), wordt gratis thuisbezorgd en past door je brievenbus. Vervolgens test je je gezondheid in drie simpele stappen vanuit huis:

  1. Je neemt vanuit huis zelfstandig een bloedsample af (d.m.v. een eenvoudige vingerprik)
  2. Je stuurt het bloedsample op naar ons laboratorium (verzendmateriaal ontvang je bij je bestelling)
  3. 48 uur na ontvangst in het lab heb je inzicht in je gezondheid d.m.v. de uitslagen en een persoonlijk doktersrapport (dit wordt gepresenteerd in een beveiligde omgeving)


Onze USP's:

  • Test eenvoudig en laagdrempelig, op moment dat het jou uitkomt 
  • Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig
  • Binnen 48 uur inzicht in je gezondheid
  • Een persoonlijk doktersrapport met aanbevelingen
  • We maken gebruik van een gecertificeerd laboratorium + test (gelijk aan huisarts/ziekenhuis)
  • De testkit past door de brievenbus. Thuisblijven is niet nodig


Omdat onze testen zeer betrouwbaar zijn maar ook gevoelige informatie delen, vinden wij het uiterst belangrijk dat de content geen onjuistheden bevat en dat je je commit aan de richtlijnen binnen deze campagne. Lees voordat je een pitch uitbrengt dus goed alle informatie en voorwaarden door.

Relevante links


Let op: Deze klant wenst niet buiten LinkPizza benaderd te worden.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share