Campaign

ShirtUp! | Kleding ontwerpen voor de feestdagen

Briefing

Company description

De feestdagen zijn een periode van drukte en gezelligheid, waarin we samenkomen met onze dierbaren en genieten van leuke activiteiten. Maar dit is ook het moment waarop we onszelf en anderen graag verrassen met prachtige geschenken. En wat is er nu leuker dan een uniek kerstcadeau met jouw eigen persoonlijke touch, zowel om te geven als om te ontvangen?

Wij zijn ShirtUp! Sinds begin oktober zijn wij live met onze Nederlandse webshop. Als startup zijn we een nog niet heel bekende naam in de ‘print-on-demand’ wereld. Daarom ligt de focus bij ons de komende tijd op het behalen van de volgende doelstellingen:

  • Brand awareness (en vertrouwen) creëren
  • Het opbouwen van een community
  • Meer traffic genereren naar de website


ONS PRODUCT

Bij ons gaat het personaliseren van kleding verder dan alleen het creëren van een modieuze look. Wij bieden iedereen de mogelijkheid om zijn/haar unieke stijl en individualiteit, of die van anderen, te laten stralen. 

Laat je creativiteit de vrije loop en transformeer je alledaagse kleding in prachtige creaties, precies zoals jij ze voor ogen hebt. Verken een schat aan creatieve opties in onze gebruiksvriendelijke ontwerptool en bedruk je gewenste ontwerp op hoogwaardige, duurzame kleding. Of het nu om een persoonlijk t-shirt, hoodie, of poloshirt gaat, jij hebt alle vrijheid. 

Leuk als origineel kerstcadeau voor een ander, maar ook zeker leuk voor jezelf! 

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Heb jij raakvlakken met mode, hecht je veel waarde aan origi...