Campaign

Avontuurlijke Brievenpost voor Beginnende Lezers

Briefing

Company description

Leesplezier met Kapitein Koko 

Stel je eens voor; de opwinding op het gezicht van je kind als er een brief, speciaal met zijn of haar naam in de brievenbus belandt! De anticipatie om de envelop te openen en een nieuw avontuur van Kapitein Koko & haar vriendje Kareltje, de grappige kameleon, te ontdekken. In welk land zullen ze dit keer zijn? De bijgevoegde kleurplaat licht alvast een tipje van de sluier op. Zijn Koko & Kareltje in de jungle, op het strand? Dragen ze warme kleren en staan ze in de sneeuw of zijn ze op safari? 

Snel beginnen ze de brief te lezen, die speciaal geschreven is op het niveau van beginnende lezers. In begrijpelijke taal wanen ze zich even in een totaal andere cultuur. Misschien beginnen ze hardop te lachen als de ondeugende Kareltje weer iets grappigs uithaalt. En zo leren ze met veel leesplezier nieuwe dingen over onze wereld. Aan het einde van de brief staat een zinnetje speciaal gepersonaliseerd voor hen: "ps; doe je de groetjes aan je hond Jimmy” of “ps; wat tof dat jij vorige week op vakantie was in Oostenrijk”. Met grote ogen zullen ze je aankijken, “hoe weet Koko dat”? 

Misschien wil je kind daarna gelijk beginnen met de gedetailleerde kleurplaat. Misschien worden ze juist geïnspireerd om Google Maps of een atlas erbij te pakken om meer te ontdekken over het land waar Koko is geweest. Misschien heb je zelfs wel een prachtig fotoboek over je eigen reis daar, zodat je je kind kunt vertellen over je eigen ervaringen.

Dit is de unieke ervaring van Kapitein Koko. Wij brengen verwondering & leesplezier door middel van fictieve brievenpost uit de verste uithoeken van de wereld! 

Dit is wat Kapitein Koko onder andere te bieden heeft:  

  • Brievenpost voor Beginnende Lezers: Onze brieven zijn speciaal ontworpen voor kinderen die net beginnen met lezen, in eenvoudige taal geschreven en elke zin staat op een nieuwe regel.
  • Stimuleer Lezen voor 7-10 Jarigen: Kapitein Koko richt zich op kinderen in de leeftijd van 7 tot 10 jaar, een cruciale periode waarin leesplezier moet worden aangemoedigd.
  • Elke Brief Gaat Over een Nieuw Land & Avontuur: Elke twee weken ontvangen kinderen een brief die hen meeneemt op een opwindende reis naar een ander deel van de wereld.
  • Gepersonaliseerd: Ouders kunnen in ons ouderportaal persoonlijke boodschappen toevoegen, zodat de brieven op maat zijn gemaakt voor hun kind.
  • Leuk Om Cadeau te Geven: Kapitein Koko is ook een geweldig cadeau-idee. Je ontvangt dan een prachtige cadeaubon die je kan geven. 


Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar Nederlandse enthousiaste ouders (met kinderen tussen 7-10 jaar), leerkrachte...