Campaign

Flyeralarm | Flyers, Stickers & Folders

Briefing

Company description

FLYERALARM is een van de grootste online drukkerijen van Europa die bekend staat om haar hoogwaardige drukwerkoplossingen en gebruiksvriendelijke platform. Onze belangrijkste business: de productie en verkoop van bedrukte artikelen en reclamesystemen voor de zakelijke markt. Hiervoor vind je ruim drie miljoen producten in de webshop.

Bij FLYERALARM nemen we dagelijks zo'n 15.000 opdrachten ter hand, staan we meer dan 1 miljoen klanten bij, en worden er ruim 20.000 zendingen succesvol afgeleverd bij hun bestemming. Met een breed scala aan producten, variërend van folders, brochures, visitekaartjes en flyers tot stickers en posters, biedt FLYERALARM klanten de mogelijkheid om op maat gemaakt drukwerk te bestellen dat voldoet aan hun specifieke behoeften. Het bedrijf onderscheidt zich door een efficiënt online bestelproces en snelle levering, waardoor klanten eenvoudig en snel professioneel ogend drukwerk kunnen verkrijgen. Met een focus op kwaliteit, service en innovatie heeft FLYERALARM zich gevestigd als een betrouwbare partner voor zowel zakelijke als particuliere klanten die streven naar indrukwekkende en gepersonaliseerde afdrukken.

Als het gaat om het milieu, loopt FLYERALARM voorop. In onze drukkerijen maken we gebruik van verzameldruk, een techniek waarbij opdrachten met vergelijkbare eigenschappen tegelijkertijd worden afgedrukt. Hierdoor benutten we de perscapaciteit optimaal en realiseren we een CO2-besparing van meer dan 50%. Daarnaast biedt FLYERALARM de mogelijkheid om te kiezen voor gecertificeerd papier afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Hiermee lever je een actieve bijdrage aan het verantwoorde beheer van de grondstoffen die het bos te bieden heeft. Op deze manier combineert FLYERALARM innovatieve druktechnieken met duurzaam materiaalgebruik, met als doel een positieve impact op het milieu te realiseren.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Voor deze campagne zijn we op z...