Campaign

Dare to Drink Different | Speciaalbierpakketten

Briefing

Company description

Dare to Drink Different is jouw ultieme bestemming voor unieke bierbelevingen. Met een passie voor vernieuwing en diversiteit in elke slok, bieden wij een zorgvuldig samengestelde selectie van ambachtelijke bieren. Ons bedrijf, geworteld in de liefde voor smaak en avontuur, streeft ernaar om bierliefhebbers te verrassen en te inspireren. Zo verkopen wij op Dare to Drink Different een divers aanbod aan speciaalbieren en frisdranken met onder andere Rodenbach, Palm Brewdog en Fritz-Kola. Door de opvallende huisstijl probeert Dare to Drink different het anders te doen dan de andere bierverkopers in nederland.

Doelgroep

Wij richten ons op twee groepen liefhebbers. Eerst hebben we de gangmakers, de mensen van 24 jaar en ouder, mannen en vrouwen, die dol zijn op speciaalbier en graag bierpakketten in huis halen. Daarnaast richten wij ons op de groep mensen tussen den 18 en 65 die een leuk bierpakketje willen bestellen voor de feestdagen.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Voor deze campagne zijn we op zoek naar content creators die affiniteit...