Campaign

The Camper Rent

Briefing

Company description

The Camper Rent heeft op dit moment drie vestigingen (Hillegom, Maastricht en in Duitsland) waar ze het hele jaar door fijne familiecampers verhuren. Het huren van een camper is iets speciaals. Of je nu voor het eerst op avontuur gaat in de bergen van Noorwegen of al jarenlang kampeert in de Franse Dordogne, ons doel is om iedereen een fantastische ervaring te laten beleven in onze luxe campers.

Naast dat onze selectie aan campers alleen maar bestaat uit nieuwe modellen, van bijvoorbeeld de merken Knaus en Weinsberg, zorgen wij ook voor (bijna) alles. Denk aan een complete inventaris. Alles wat je nodig hebt om te kunnen koken of om buiten te kunnen kamperen is aanwezig. Je hoeft alleen nog zelf beddengoed mee te nemen. Verder hebben wij voor de beginnende (en vergeetachtige) kampeerders videotutorials gemaakt, die de basiselementen van het kamperen uitleggen.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar gezellige en reislustige influencers die onze campers kunnen promoten buiten...