Campaign

Miss Jules | BIAB thuis manicure

Briefing

Company description

Met het gebruik van Miss Jules nagelproducten geef je niet alleen jezelf mooie nagels, maar draag je ook bij aan een waardevol doel. Elke aankoop draagt namelijk bij aan de ontwikkeling van onze oudste zoon, Julian (Jules). De toewijding aan kwaliteit en oprechte aandacht voor onze klant, is een directe afspiegeling van de liefde die er is voor de groei van Jules.

De Miss Jules collectie bestaat uit BIAB, Gellak, Polygel en Dipping Powder en de nodige nagel accessoires. Alles wat er nodig is voor een perfecte thuismanicure.

Het BIAB effect

BIAB staat voor ‘Builder in a Bottle’; een verstevigende, glanzende lak met complete verzorging. Onze flexibele formule beweegt met de natuurlijke nagels mee, geeft de eigen nagels de kans om te groeien en creëert tegelijk een prachtige nagellook.

Waarom ons BIAB starter pakket de slimste keuze is

  • Acrylnagels en gellak in één: Waar acrylnagels de nagels beschadigen en gellak vaak niet lang genoeg blijft zitten is onze BIAB nagellak de perfecte oplossing. De builder in a bottle is dikker dan gellak, dunner dan acrylnagels en is goed voor je eigen nagels. Ideaal!
  • Makkelijk en snel: Onze BIAB nagellak is makkelijk aan te brengen en hebben een ijzersterke hechting waarmee de manicure tot wel 4 weken blijft zitten. Zo kun je razendsnel genieten van mooie slanke nagels met extra lang resultaat.
  • De ideale verzorging: De BIAB nagellak startersset verstevigt en herstelt beschadigde nagels voor een glanzend resultaat. Zo worden oneffenheden geëgaliseerd, zijn de nagels optimaal verzorgd en blijft jouw manicure extra lang mooi.
  • Alles-in-één: Wat maakt de BIAB formule zo uniek? Onze lak is een primer, base én manicurekleur in één. Zo heb je alles wat je nodig hebt in 1 lak en hoef je geen extra nagelproducten meer aan te schaffen.
  • 100% natuurlijk: Onze nagelset bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten en is dierproefvrij. Het mooiste van alles? Er komen geen nare geurtjes bij kijken. Zo geniet je van mooie nagels zonder schadelijke stoffen en kies je enkel en alleen het beste voor je handen.
  • 24/7 ondersteuning: Deze luxe set wordt geleverd inclusief Nederlandse handleiding en instructievideo zodat je direct aan de slag kunt. Heb je vragen of loop je vast? Ons team is 24/7 bereikbaar via Whatsapp voor hulp.
  • 100% tevredenheidsgarantie: Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten en bieden jou een onvoorwaardelijke niet-goed-geld-terug-garantie aan.Bestel jouw BIAB Gellak Starterspakket vandaag nog en geef je nagels de allerbeste verzorging!


Doelgroep

Onze grootste doelgroep is jonge vrouwen 25 - 55, die graag het doel en merk een warm hart toedragen. Enthousiast worden over de producten en het verhaal verder vertellen.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Met behulp van deze campagne willen we ons verhaal groter maken en potentiële klanten enthousiast...