Campaign

Oh My Baby | Play Boxes voor jouw Baby

Briefing

Company description

Het educatieve speelgoed in onze Play Boxes voor jouw baby is samengesteld door specialisten in kinderontwikkeling, zodat jij met je baby kunt spelen met educatief speelgoed dat perfect past bij zijn leeftijd en groeifase.

Hoe werkt het?

  • Abonneer je op de eerste Play Box op basis van de leeftijd van jouw baby
  • Ontvang elke twee maanden een Play Box vol educatief speelgoed
  • Elke Play Box is uniek en specifiek afgestemd op de leeftijd van jouw baby op dat moment. Je zult nooit hetzelfde speelgoed ontvangen.
  • Speel, leer en breng tijd door met je baby!
  • De Play Boxes zijn altijd speciaal gemaakt voor het ontwikkelingsstadium van jouw baby.
  • Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen of onderbreken. Zonder enige verplichting!
  • De verzendingen zijn altijd gratis en het abonnement wordt elke twee maanden in rekening gebracht.


Wat zijn de Play Boxes?

Gedurende de eerste jaren leert jouw baby een groot deel van zijn toekomstige vaardigheden en dit gaat supersnel! Iedere maand leert die kleine weer iets nieuws! Het is ontzettend belangrijk hem juist te stimuleren met educatief speelgoed dat specifiek past bij elke groeifase.

De inhoud van onze Play Boxes is gemaakt door specialisten in de voor- en vroegschoolse educatie dus je kunt er zeker van zijn dat het goed is. Het concept is simpel: je krijgt iedere 2 maanden een nieuwe Play Box thuisgestuurd. Elke Play Box bevat een tussen de 5 en 8 verschillende educatieve speeltjes met de bijbehorende handleiding voor ouders, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je elk speeltje met jouw baby kunt gebruiken en het educatieve doel ervan.

Abonneer je nu op de Play Box die past bij de leeftijd van jouw baby en geniet van het plezier om samen te spelen en leren.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar influencers met kinderen tussen de 0 en 3 jaar oud en een bereik vanaf 10.00...