Campaign

Ochama Food Creators Gezocht | Online Shopping

Briefing

Company description

Hallo daar, wij zijn Ochama! Wij zijn een online shopping-app die een uitgebreid, volledig assortiment producten biedt, inclusief zowel food- als non-foodartikelen zoals huishoudelijke apparaten, wonen en elektronica. Ben je een foodie? Dan ben je op het juiste adres voor een samenwerkingscampagne met ons! :)

Gezien de trend van Koreaans, Japans en ander Aziatisch eten in Europa, hebben we grote inspanningen geleverd op het gebied van het assortiment oosterse gerechten. Je kunt de meest trendy en populaire Koreaanse en Japanse snacks, instantfood, diepvriesproducten en dranken vinden in onze app. (Je kunt de app ‘Ochama’ downloaden in de app store of google play store).

Gratis ophaalservice: We hebben meer dan 500 gratis ophaalpunten in Europa, in grote stedelijke gebieden in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Speciaal in Nederland hebben wij 200 afhaalpunten in de BLOKKER winkels! Er zijn geen minimale uitgaven voor de gratis ophaalservice. Als je vandaag een bestelling plaatst, ontvang je jouw pakket op zijn vroegst de volgende dag! Geen zorgen meer over bezorgkosten.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We willen graag samenwerken met influencers die interessante posts maken en het assortiment van O...