Campaign

Jumpen met je gezin in de kerstvakantie!

Briefing

Company description

Jumpsquare en Jump XL zijn onderdeel van Jumpsquare Group. De grootste en meest toonaangevende exploitant van indoor trampolineparken. In totaal hebben we ruim 30 indoor trampoline parken in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Met onze parken willen wij kinderen, jongeren én volwassenen meer in beweging krijgen met attractieve trampoline funparken waar mensen kunnen samenkomen, inspannen en ontspannen in een prettige en veilige omgeving.

Jumpen is leuk, gezond en toegankelijk voor iedereen. Een dagje weg met de kinderen, een originele activiteit met vrienden of vriendinnen, een uitje met je familie of het gezin, jumpen heeft het allemaal! Elke Jumpsquare en Jump XL vestiging is uniek en heeft een eigen mix aan attracties. We hebben in attracties dan ook een grote variatie zoals onder andere de Jump Tower, de Dodge Ball Area en onze uitdagende Ninja Course.

Let op: Deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar content creators die ouders met kinderen van 6 jaar of ouder