Campaign

Madam Textile | Dekbedovertrekken

Briefing

Company description

Beddengoed is zo’n beetje het allerbelangrijkste product van de slaapkamer. Onderzoek toont aan dat je zonder bed, maar mét een deken of dekbedovertrek over je heen, beter in slaap valt dan als deze ontbreekt. Het stukje warmte en geborgenheid, maar ook het gevoel van veiligheid onder je dekbed(overtrek) zijn hierin essentieel. Een dekbed wil je echter fris en mooi houden. Je dekbedovertrek is hierin bepalend. En waar kun je dan beter terecht dan bij iemand met verstand van zaken?

Madam Textile is de dekbedovertrekkenspecialiste die je zoekt. Vanuit haar jarenlange ervaring als medewerker-, en later hoofd housekeeping van een grote hotelketen weet Madam Textile precies welk type beddengoed het beste bij je past. Of je nu graag in een warm, of juist koel bed slaapt. Of dat je het heerlijk vindt om het zachte satijn lekker tegen je huid aan te voelen, of juist het stuggere polyester de voorkeur geniet. Wellicht transpireer je van nature uit veel? Of misschien vind je het lekker als je dekbedovertrek strak aan je matras is ingestopt? Neem snel een kijkje in onze uitgebreide webshop en vindt de dekbedovertrek die het beste bij jou past.

USP's

  • Uitstekende klantenservice (op werkdagen binnen 2 uur reactie)
  • Veilig betalen met 9 verschillende betaal mogelijkheden
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €49,95


Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Voor deze campagne zijn we op zoek naar content creators die affiniteit hebben met interieur &...