Campaign

Het Shadow Work Journal

Briefing

Company description

Wij zijn een vooraanstaande uitgeverij op het gebied van fictie en non-fictie.Wij geven de nieuwe TikTok-sensatie uit in boekvorm Het Shadow Work Journal van Keila Shaheen. Van de Engelstalige editie zijn meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. Wij geven de Nederlandse editie uit! Het is de populairste gids van dit moment.

Ontdek de kracht van zelfonderzoek en innerlijke transformatie. Dit journal biedt je een duidelijke en effectieve manier om de verborgen delen van jezelf - je 'schaduw' - te onderzoeken en je negatieve patronen om te zetten in positieve groei. Middels heldere uitleg, effectieve oefeningen en verdiepende invulvragen krijg je inzicht in belemmeringen en beperkende overtuigingen die je ervan weerhouden ten volle jezelf te zijn en jouw eigen leven te leiden.

Ieder mens heeft schaduwkanten, zoals psychiater Carl Jung al in de tweede helft van de vorige eeuw uitlegde. Het zijn verborgen aspecten van onszelf die afgewezen en onderdrukt zijn en die onbewust ons gedrag beïnvloeden. Met Het Shadow Work Journal biedt Keila Shaheen handvaten om aan de slag te gaan met die schaduwzijde, die vaak in onze jeugd is ontstaan, en op zoek te gaan naar je ware ik.

Een waardevol hulpmiddel voor iedereen die de reis naar binnen wil maken en op zoek is naar heling en persoonlijke groei.

Keila Shaheen is oprichter van @Zenfulnote en studeerde onder meer psychologie, marketing en cognitieve gedragstherapie. Ze bracht The Shadow Work Journal uit in eigen beheer en stond er meerdere weken mee op nummer 1 bij Amazon. Keila's posts over schaduwwerk werden op TikTok meer dan 1 miljard keer bekeken. Van het boek zijn meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht; vertaalde versies zullen op korte termijn in meer dan 10 landen verschijnen.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Wij willen graag samenwerken met influencers die dit fenomeen kennen en fan zijn. Je ontvangt 3 e...