Campaign

Elleure haarverzorging | 1+1 actie januari

Briefing

Company description

Elleure, is hét vegan merk met haarproducten voor hair- & beauty liefhebbers. Dit merk heeft een groot assortiment met verschillende producten om ieder haartype te laten stralen. Het assortiment bestaat uit haarverzorgingsproducten, stylingproducten, haarkleuring, accessoires en nog veel meer! De producten zijn 100% vegan, vrij van sulfaten, parabenen, siliconen en ze zitten boordevol natuurlijke ingrediënten.

Het assortiment bestaat uit 5 lijnen voor verschillende haartypes en een stylingassortiment met 9 producten met onder andere een shampoo, hydraterende conditioner, haarlak, haarolie, hydraterend masker, herstellende conditioner en zeezout spray. Met deze producten wordt je haar intens gevoed en verzorgd.

Ook staat Elleure bekend om haar haarkleuringen met 62 diverse tinten. De Teinture kleurlijn is een veganistische haarkleuring die het haar niet alleen een prachtige kleur geeft, maar ook intensief verzorgt tijdens het kleuren. Elleure maakt het haar van elke man/vrouw weer natuurlijk mooi. Elleure staat immers voor fashion en kwaliteit, is kleurrijk en zeer betaalbaar.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Voor deze campagne zijn we opzoek naar influencers die ervan houden om hun haar goed te verzorgen...